Het was al weer even geleden…. dat we in Gees waren, om precies te zijn in De Beeldentuin van Gees. De laatste keer was 16 augustus 2018, de herfstexpositie van 2018 hebben we dus gemist, geheel tegen onze gewoonte in overigens maar ja soms loopt iets anders dan je graag had gewild. De zomerexpositie van 2019 staat er innmiddels al weer een tijdje en dus besloten we gisterenavond, terwijl we aan een bakkie zaten, dat we die vandaag maar moesten gaan bekijken. Eigenlijk wilden we naar een andere locatie, ook een totaal ander iets, maar geen van ons drieën zag die lange rit zitten, dat blijft dus nog even op de wensenlijst staan voor een andere dag, er komen er immers nog vele aan de horizon?!

 

 

Vanochtend rond 11.30 kwamen Niels en Anita hier binnenvallen en na een gezamenlijk bakkie leut lieten we man met veestapel achter en togen richting Gees. Het weer was er perfect voor.

 

 

Net als ieder jaar is de samenstelling van werken heel divers, iets dat je op het 1e oog mooi vind, of juist niet, iets dat je gelijk snapt of juist niet… kortom voor iedere smaak wat wils. Zeer zeker de moeite waard overigens als je eens in de buurt bent en van mooi aangelegde tuinen houdt met een diversiteit aan kunstwerken. Ook buiten deze 7 hectare grote tentoonstellingsruimte onder dak en buiten is veel moois te vinden, zowel qua natuur als qua bouwstijlen want naast de moderne huizen van tegenwoordig vind je er ook nog heel veel oude huizen en boerderijen… als je niet een moderne auto ziet staan of rijden waan je je heel gemakkelijk enkele eeuwen terug in de tijd.

 

 

Overige foto’s staan H I E R

2 Hartenluchtjes op “Nieuws bekijken”

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.