~ Zwijmelen op Zaterdag
*354*
~ 31 augustus 2019

~ Gestart bij Marja op 17-11-2012
~ Voortgezet (miv 261) bij Trees op 11-11-2017

~ Voortgezet hier (miv 348) op 20 juli 2019.

Waarmee ga jij ons vandaag laten opspringen om mee te dansen of heerlijk achterover laten leunen om met de ogen dicht bij te zwijmelen? Ik leg graag mijn oor bij jou te luister dus zingt en/of musiceert u maar:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Al volg ik het niet meer… toch heeft JEANS jarenlang een belangrijk deel uitgemaakt van mijn leven, zoals de ‘oudere’ lezers hier zich wel zullen herinneren. Aan al die jaren koester ik tal van herinneringen, net zo divers als de redenen waarom ik het niet meer volg overigens. Er kwamen in elke show wel nummers voorbij die mij ‘meer’ raakten dan anderen en de keus van vandaag is daar eentje van. Een heer en een dame die ik ‘beter’ mocht leren kennen en heb leren kennen als bevlogen mensen met het hart op de juiste plek, wars van kapsones en andere ongein, ‘gewoon’ alles geven dat in hen zat om het publiek zo optimaal mogelijk te vermaken. Afgezien van het feit dat deze 2 mensen ook heel mooi konden zingen en dansen hadden ze allebei ook een enorm grote portie humor in zich en dat kwam altijd wel tot uiting in de shows omdat alle aspecten van een castlid werden uitgelicht en aan bod kwamen. Deze 2 mensen hebben me ontelbare malen de tranen over mijn gezicht doen laten lopen, zowel van pure emotie bij een mooi uitgevoerde ballad als bij de clowneske uitvoering van een nummer waarmee met iets de draak gestoken werd.

Het nummer werd uitgebracht in 1971 door Crazy Horse maar kent talloze covers… en dat dit één van mijn favorieten is zal jullie vast niet bevreemden, denk ik zo *glimlach*.

Een gedachte over “Niet te vergeten

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.