Midnight Walk Assen nr. 9d

Altijd mis!

Onder het mom van bovenstaande spreuk… een blogpost nav een idee dat zopas plots in mijn hoofd omhoog kwam….

Ik schreef gisteren over de Midnight-Walk van Assen, de 9e editie… lees HIER

In en rondom de stad zijn diverse hotels als ook B&B’s, maar ook campings te vinden. Ons huis is niet zo heel erg groot maar onder het mom van een 2e spreekwoord ‘er gaan veel makke schapen in 1 hok’ kunnen er her en der diverse matrassen neergelegd worden, mits je er uiteraard niets op tegen hebt dat er een hond of een kat (of beiden grinnik) tegen je aan komt liggen of met je komt knuffelen… Ook staat er in onze tuin een grote partytent die volledig gesloten kan worden. Als het weer het toelaat kunnen we daar dus ook matrassen in kwijt.

Mijn idee? Ohja, ik ben al weer een paar stappen verder… loop al weer op de zaken vooruit grijns

Wat mij dus zopas in de gedachten kwam was dat ik wel heel erg leuk zouden om een bloggers-wandelgroep samen te stellen die de Midnight-Walk met Daphne en mij wil gaan lopen. De wandeling start rond 21.15 op vrijdagavond 8 september en meestal zijn we zo rond 23.15 weer bij het startpunt. De wandeling is ook altijd voor een goed doel, dit jaar is dat Het Taalhuis Drenthe dat de laaggeletterdheid wil gaan aanpakken. Het inschrijfgeld kost 10 euro per persoon.

Een soort van alternatieve weblog-meeting als het ware. Dat lijkt me waanzinnig leuk en super gezellig.

Ja, ik realiseer me heel goed dat met deze alternatieve weblog-meeting meer kosten gepaard gaan dan bij een normale weblog-meeting dus ik heb er alle begrip voor als je het idee wel leuk vindt maar toch ‘nee’ zegt maar onder het mom van ‘niet geschoten is altijd mis’ gooi ik toch maar even een balletje op in blogland. De kosten die gepaard gaat met eten en drinken hoeven jullie niet mee te rekenen, daar zorg ik dan wel voor.

Afgezien van het feit dat we dan met zijn allen voor meer geld in het laatje van Het Taalhuis zorgen, zou ik het natuurlijk helemaal geweldig vinden om jullie te mogen laten zien waar en hoe wij wonen.

Kortom…. ik nodig jullie bij deze van ♥-e uit !!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

26 reacties

 1. Wat lief van je. Ik hoop dat het een groot succes wordt.

 2. Onwijs leuk plan daar zijn vást wel liefhebbers voor Hoewel ik wel van dit soort gekke plannen hou is het natuurlijk geen optie voor me, jammer!

  • Dank je wel. Dat hoop ik wel, lijkt me helemaal geweldig.

   Jah, dat had ik me al gerealiseerd, verschrikkelijk jammer maar het is nu eenmaal zoals het is, wat gaat gaat en wat niet gaat niet. Zowel Daphne als ik zullen hoe dan ook foto’s maken en die op de blog zetten dus dan ben je er toch een beetje bij.

 3. een waar gezegde
  wandelen doe ik graag
  maar me binden aan een datum is onmogelijk 🙁

 4. ja dat schiet er gauw bij in , kan het gelukkig aardig bijhouden

 5. Hier weer eentje die het leuk lijkt, maar niet mee gaat doen, sorry!! Ik zit al een tijdje met een zeer onbetrouwbare achillespees. Tegen die tijd ben ik net terug van een weekje Duitsland, waar ik waarschijnlijk over mijn grenzen zal gaan met lopen. Het nare is dat ik tijdens het lopen geen last heb, maar pas als ik in rust ben, ‘s nachts dus en dan ook wakker wordt van de pijn……… rust is de enige remedie 🙁

  • Je hoeft geen sorry te zeggen hoor… als iets gaat is het goed en als iets niet gaat is dat ook goed… je kunt jezelf nou eenmaal niet in tig delen opsplitsen.

   Dat is toch ook een prachtig vooruitzicht?
   Dat lijkt me inderdaad wel vrij logisch en de gevolgen vervelend…. liggen je voeten ‘s nachts lager of hoger dan je heupen?

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.