Natuurlijk (niet?)

Dit nummer hoor ik vaak de laatste dagen, althans een stukje ervan… het zit in de 1 of andere reclame, geen idee welke want het lukt me steeds beter me af te sluiten voor de ergerlijke dingen op tv glimlach.
Het is een oud nummer maar wel een heel mooi nummer, uiteraard over het mooiste onderwerp dat er bestaat en waarover ontelbaren hun hoofd al gebroken hebben en er nog steeds niemand is die het concept volledig begrijpt en als je het mij vraagt is dat ook nou net de bedoeling. Het is iets dat je ‘moet’ voelen… en als je het voelt, dat je dan beseft hoe kostbaar het is en hoe rijk je echt bent.
Het is dan wel iets natuurlijks maar toch krijgt niet iedereen het…
Ik ben 1 van de gelukkigen die het wel krijgt.

 

Zwijmelen op Zaterdag Trees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 10 november 2018 – ~ voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

16x Akkoorden op “Natuurlijk (niet?)

  1. Goedemorgen Karel, ja absoluut.

   Nou nee, niet zomaar…. daar gaat een heel proces aan vooraf en uiteraard kost het veel geld voor de royalties.

   Groot gelijk hoor, is toch pure nonsens.

   Dank je wel, jij ook, ik hoop op een rustig rust weekend, de agenda is leeg maar ja het is nog vroeg dus er kan nog van alles gebeuren dat dat zal veranderen.

  1. Ja he, toen ik dit blog maakte was ik kwijt om welke reclame het ging maar nu weet ik het wel…. 1 vd mooiere reclames op tv, vooral gezien het koppel dat men koos… absoluut goed over nagedacht.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.