20 gedachten over “Nat – Droog

  1. Goedemorgen Karel

   Oh oke is dat zo eentje… dat kan, daar weet ik helaas niets van…. ik herken wel meer tropische en zee vis… maar reguliere herken ik nooit

  1. Ja he…. ik vind het ook heel bijzonder hoor….

   Ik kom zo bij je kijken….

   Haha goed van jou, al is hij niet compleet…. dit is de link naar je blog… niet naar de specifieke blogpost… die kun je vinden door op de titel met je rechtermuisknop te klikken en dan de url te knippen… dan zie je in dit geval deze link: https://ferrara-victoriene.blogspot.com/2018/11/tegensteling.html (en plakken indien je dat wilt bij mij in het script….maar dat kan ik ook zelf doen hoor zoals je weet als je dat prettiger vindt.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.