Nachtverschieting Emmen – 11 sept

In mijn agenda stond al een tijdje de Nachtverschieting in Emmen, georganiseerd door Handboog Vereniging Sagittarius uit Emmen, waar ik graag bij wilde zijn om foto’s te maken. Manlief kreeg geen vrij dus die kon niet heen maar de jeugd natuurlijk wel. Ik keek er enorm naar uit om in het donker mooie foto’s te maken van die wedstrijd en de omgeving natuurlijk.

nachtverschietingsagittariusemmen100916b
Dat feestje ging helaas aan mijn neus voorbij omdat ik vrijdagnacht na thuiskomst van de Midnight Walk ziek werd en vaker dan mij lief was kamer 100 moest induiken.  Inmiddels is het zondagmiddag en vind mijn lijf kamer 100 nog steeds te leuk. Grmbll

Daphne moest gisteren werken dus Bastiaan ging aan het begin van de avond alleen naar Emmen om haar daar te ontmoeten en dan samen naar die wedstrijd te gaan. Manlief ging naar zijn werk en zo bleef ik alleen op de bank met het vee, wachtend tot de jeugd weer thuis zou komen en ik was natuurlijk benieuwd hoe het hen vergaan was. Daphne met name die de vrijdag een lange werkdag had gehad, daarna de Midnight walk had gedaan, de volgende ochtend weer vroeg op en weer een lange werkdag, opgevolgd door die nachtverschieting.

nachtverschietingsagittariusemmen100916c

Even voor 2-en kwamen ze binnen vallen. Daphne gesloopt en na een kort babbeltje vertrok ze richting bed, weliswaar met een glimlach en en grinnik “ben blij dat ik nu een dag vrij ben” ….  Bastiaan ging haar vlot achterna maar overhandigde mij nog even zijn prijs…. Een eerste prijs dan wel te verstaan in zijn categorie. Hoe het allemaal verlopen is moet ik nog horen maar dat komt wel.  De jeugd heeft weer een trofee erbij om hun reeds grote collectie mee aan te vullen glimlach.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

  1. Wat hartstikke tof! De eerste prijs…Reken maar dat je dat nog uitgebreid te horen krijg.
    Gefeliciteerd 😀

  2. Wat jammer dat je niet mee kon, en dan nog wel door zo’n vervelende oorzaak. Voor het succes heeft het gelukkig niets uitgemaakt, de buit is binnen;-)

    • Ja best wel, op het moment baalde ik er ook behoorlijk van, maar ja het is zoals het is. Als het niet gaat zoals moet, moet het maar zoals het gaat. Ook dat is deel van wat ik nu leer… accepteren van dingen die ik niet veranderen kan, gaat me steeds makkelijker af.

      Gelukkig niet 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.