Mooiii -uit de krant-

Grappig wel hoe ‘toeval’, waarin ik overigens toch al niet geloof, haar gezicht weer eens laat zien…

Ik kijk nooit in een krant, nou ja bijna nooit dan, als ik dat al doe dan voor de sudoku die erin staat om die op te lossen. Zo ook vanochtend toen ik na werk thuis kwam en met een bak thee op de bank plofte. Ergens viel het woordje ‘Apenheul’ bij mij binnen, gevolg door het woordje ‘Gaia Zoo’… en tja dan is mijn interesse uiteraard gelijk gewekt… Een korte zoektocht leverde me maar liefst 3 artikelen op die betrekking hebben op wilde dieren…. was dat ff boffuhhh!

Ik plaats hieronder foto’s van die 3 artikelen…. als je er op klikt opent zich een nieuw venster met de artikel in origineel formaat….

Gaia-Zoo:

Apenheul:

En artikel nr. 3 juich ik uiteraard ook van harte toe:

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

14 reacties

 1. Hopen dat het vrouwtje Thabo ziet zitten anders (-:
  Tinder voor apen, haha.
  Te gek voor woorden dat die dieren nu pas op de zwarte lijst zijn gezet, maar laten wij het positief bekijken: beter laat dan nooit.
  Wat een leuk blog en dat allemaal uit één krant. Ik lees ze ook niet, maar Joris geeft wel interessante artikelen aan mij door. Ik heb dus een soort secretaris (-:
  Dikke knuffel ♥

  • Dat was ook inderdaad 1 van mijn eerste gedachtes want ik herinner me nog maar al te goed hoe de dames in het oude park in Emmen het nieuwe mannetje Kushini het hele verblijf doorjaagden en weigerden hem te accepteren, hij is dus na enkele pogingen ook doorgereisd naar een andere dierentuin.

   In september en december zijn Petra en Jennifer, 2 van de 3 dames overleden, eind december kwam het nieuwe mannetje Gus aan en die is inmiddels buiten, naar verluidt heeft hij wel iets moois kunnen starten met het nog enige levende vrouwtje Sara, ik wacht dus al een tijdje gespannen op het nieuws dat Sara bezwangerd is 😉

   Ja tinder…. ik weet het niet hoor maar ja wie weet werkt het….

   Fijn he zo’n secretaris, de mijne meldde het ook hoor, hij had nog niet begrepen dat ik het al opgepikt had 😉

   Knufffeeeellllll ♥♥♥

 2. Voor zoveel “goed nieuws” zou je bijna zelf met enige regelmaat zelf de krant gaan lezen.

 3. ik zag dat tindergedoe in het nieuws als ook het bericht over het verbieden van deze zogenaamde huisdieren , ik hoop dat ze het goed gaan controleren
  en ja hopelijk krijgen de dames een goed maatje aan Gus

  slaap wel groet

  • Ja ….dat blijft allemaal afwachten……

   Dat hoop ik uiteraard ook maar de fokprogramma’s en de overkoepelende Europese organisaties zijn enorm streng dus daar durf ik wel op te vertrouwen.

   Sara vermaakt zich prima met Gus dus dat komt wel goed….

   De dames in GaiaZoo… dat is nog even afwachten, ik duim dat het daar goed gaat.

   Dank je wel, jij ook, swiet driems

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.