~ SCHRIJVERIJ ~·Kánniewáárzijnoftochwel

Mooie vooruitzichten

7 juni was officieel de 1e dag dat onze jeugd op zichzelf woonde, 4 juni was man jarig en zijn verjaardag ging grotendeel zonder enige specifieke aandacht daarvoor voorbij, 10 juli was mijn meisje jarig en al was ik daar wel, ook haar verjaardag kreeg niet de aandacht zoals het hoort… dat maakten we gisteren allemaal goed met de Housewarming annex verjaardagenfeestje en gelukkig gooide het weer geen roet in het eten, dat bleef keurig onderin de bbq op de bodem liggen.

Wij waren er al vroeg om te helpen de boel allemaal klaar te zetten, we zouden met een groep van 14 zijn, vrijdag hadden de jeugd en ik in Duitsland al een supermarkt geplunderd dus na enige tijd hard werken met zijn allen kon het feestgedruis beginnen. De gasten druppelden allemaal binnen en al snel was het gezellig.

Nou is het alweer maandag en Daphnes vakantie is voorbij, zij moet vandaag weer aan het werk. Zoon en man ook en die benijden mij wel om mijn werkloze staat *glimlach*.

Voor mij breekt een drukke week aan maar wel een heel leuke!!

Straks tuf ik naar Emmen en dan is mijn 1e stop het station.
Daar pik ik dan Doldriest op. We kennen elkaar al jaren maar, mede ook door de afstand, door de privé situaties en haar tijdrovende baan kwam een ontmoeting er maar telkens niet van. Een andere oorzaak was natuurlijk ook het feit dat ons huis vol was en ik voor haar geen slaapplaats kon scheppen. Nu onze jeugd op zichzelf woont hebben we ruimte zat en de afspraak werd dan ook in de verhuisweek gemaakt.
Eenmaal in het park zullen we uiteraard Herman & Daniëlle treffen maar daar blijft het feestgedruis vandaag niet bij want ook Nathalie en haar kroost komen vandaag naar Emmen om mijn 2e thuis eens met eigen ogen te aanschouwen ipv alleen maar via foto’s op mijn blog. Nathalie is geen vreemde, zij blogt al jaren, onder diverse namen, is al eens gestopt maar sinds kort weer terug met een nieuw blog. Misschien kennen jullie haar nog als 1 vd 2 Annie & Aly, of als Mamma van 5? Hoe dan ook, haar ontmoette ik jaren geleden al en ik verheug me erop haar weer te zien natuurlijk.
Morgen en woensdag… is de agenda qua planning leeg omdat ik dat lekker aan Marion overlaat en haar wensen dan wil invullen.
Donderdag is dan weer mijn 2e thuis aan de beurt en mag ik weer gids zijn, joehoe!!!
Die ochtend word ik op zeker moment opgepikt door Peter en zijn vrouw, net als ik Groningers en ook zij willen mijn 2e thuis in het eggie bekijken.
Heerlijke vooruitzichten dus, niets te klagen, mijn ‘dit-is-een-feestje’snoetje dragen, daar kan ik geen genoeg van krijgen!
Foto’s en verslagen zullen vast volgen, duhus: wordt vervolgd!!

Gelucht Hartje op “Mooie vooruitzichten

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.