Schrijverij

Mooie vooruitzichten

7 juni was officieel de 1e dag dat onze jeugd op zichzelf woonde, 4 juni was man jarig en zijn verjaardag ging grotendeel zonder enige specifieke aandacht daarvoor voorbij, 10 juli was mijn meisje jarig en al was ik daar wel, ook haar verjaardag kreeg niet de aandacht zoals het hoort… dat maakten we gisteren allemaal goed met de Housewarming annex verjaardagenfeestje en gelukkig gooide het weer geen roet in het eten, dat bleef keurig onderin de bbq op de bodem liggen.

Wij waren er al vroeg om te helpen de boel allemaal klaar te zetten, we zouden met een groep van 14 zijn, vrijdag hadden de jeugd en ik in Duitsland al een supermarkt geplunderd dus na enige tijd hard werken met zijn allen kon het feestgedruis beginnen. De gasten druppelden allemaal binnen en al snel was het gezellig.

Nou is het alweer maandag en Daphnes vakantie is voorbij, zij moet vandaag weer aan het werk. Zoon en man ook en die benijden mij wel om mijn werkloze staat *glimlach*.

Voor mij breekt een drukke week aan maar wel een heel leuke!!

Straks tuf ik naar Emmen en dan is mijn 1e stop het station.
Daar pik ik dan Doldriest op. We kennen elkaar al jaren maar, mede ook door de afstand, door de privé situaties en haar tijdrovende baan kwam een ontmoeting er maar telkens niet van. Een andere oorzaak was natuurlijk ook het feit dat ons huis vol was en ik voor haar geen slaapplaats kon scheppen. Nu onze jeugd op zichzelf woont hebben we ruimte zat en de afspraak werd dan ook in de verhuisweek gemaakt.
Eenmaal in het park zullen we uiteraard Herman & Daniëlle treffen maar daar blijft het feestgedruis vandaag niet bij want ook Nathalie en haar kroost komen vandaag naar Emmen om mijn 2e thuis eens met eigen ogen te aanschouwen ipv alleen maar via foto’s op mijn blog. Nathalie is geen vreemde, zij blogt al jaren, onder diverse namen, is al eens gestopt maar sinds kort weer terug met een nieuw blog. Misschien kennen jullie haar nog als 1 vd 2 Annie & Aly, of als Mamma van 5? Hoe dan ook, haar ontmoette ik jaren geleden al en ik verheug me erop haar weer te zien natuurlijk.
Morgen en woensdag… is de agenda qua planning leeg omdat ik dat lekker aan Marion overlaat en haar wensen dan wil invullen.
Donderdag is dan weer mijn 2e thuis aan de beurt en mag ik weer gids zijn, joehoe!!!
Die ochtend word ik op zeker moment opgepikt door Peter en zijn vrouw, net als ik Groningers en ook zij willen mijn 2e thuis in het eggie bekijken.
Heerlijke vooruitzichten dus, niets te klagen, mijn ‘dit-is-een-feestje’snoetje dragen, daar kan ik geen genoeg van krijgen!
Foto’s en verslagen zullen vast volgen, duhus: wordt vervolgd!!

Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)

https://melodyk.nl

26 geluchtte ❤️❤️ op “Mooie vooruitzichten

 1. mogge Melody
  dus een fijn dubbelop feessie en geslaagd ook nog eens kwa weer 🙂
  en nu een drukke week tegemoet , met veel bezoek
  dan heb je toch ook geen tijd om te werken 🙂
  veel plezier al op voor hand

  1. Goedemorgen wederom waarde heer

   Ja hoor, zeker. Hihi nee heb ik ook niet, althans, ik wil het er niet voor vrij maken. heb genoeg gewerkt in mijn leven, vind ‘t nu tijd dat anderen het doen…

   Dank je wel, komt vast goed.

   1. waarde heer hihihi
    ik ben zelf nog steeds bezig om alle gewerkte weekenden aan het inhalen 🙂
    met o.a dingen te doen die mijn hart me ingeeft , ik heb 3 leuke hobby’s , precies goed
    ja een mooie natuur pps hé

    fijne middag groet

    1. Dát vind ik!

     Hahah of jij gelijk hebt, al is inhalen natuurlijk onmogelijk !

     Wat je hart je ingeeft doen is altijd goed… en je weet waar er 3 mensen zijn die jou graag nog weer eens een dagje bij zich zouden willen hebben 😉

     Ja geweldig, ik heb enkele foto’s gejat, die kom je dus eerdaags wel weer tegen.

  1. helemaal waar…. inmiddels ligt mijn gast in bed in dromenland en zit ik met man op de bank nog volledig na te genieten van een fantastische dag.

   Geweldig, ik heb er al vele ontmoet en van geen van allen spijt gehad!!

  1. Absoluut meid!!!

   Ja is het ook, zeker, maar je weet het…. beter iets dan niets !!

   Komt goed, ik kijk er naar uit!!

   Knuffelllllllllllllllllllllll en bedankt voor de foto’s. Geef Puk maar een vette knuffel van me.

 2. Ik ben bij je eerste feestje begonnen met Doldriest. Lijkt me toch wel heerlijk om al die mensen rond te kunnen leiden. Je maakt er echt een feest van inclusief Hotel Melodyk.
  Geniet van al je voortuitzichten.

  1. 😉 Was het 2e feestje, het 1e was de dag ervoor bij mijn jeugd voor de housewarming en 2 verjaardagen.

   Ja dat probeer ik altijd wel, zo vaak hebben geen gasten dus als het dan kan probeer ik het uiteraard zo goed mogelijk te regelen.

   Doe ik zeker!! Dank j ewel.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
%d bloggers liken dit: