26 gedachten over “Mooi rood is niet lelijk

  1. Dank je wel.

   Ja ik ook….. ik wist nooit hoe dat moest…. ik fotografeer wel heel veel maar aan bewerking doe ik nooit…. tot aan vorige week dus. Toen Marion met deze uitdaging startte ging ik zoeken hoe dat moest…. ik vond een app die ik op de telefoon kon zetten en na wat oefenen daarmee kreeg ik eht toch voor elkaar….
   geen photoshop, dat heb ik niet ….

    1. Color Splash …hartstikke simpel….
     Nee geen photoshop dus, a) heb ik niet b) toen ik er ooit mee stoeide bij iemand anders snapte ik er niks van dus heb toen de moed opgegeven sak mar segguh 😉

     Ja hoor dat ben ik…. is van vorig jaar… inmiddels zie ik er niet meer zo uit 😉 ben nog gelukkiger dan toen dus Ik straal veel meer, heb langerder haar en ben dunner… die rode jas heb ik nog wel maar is me nu veel te groot.. .toen nog maat 44 nu 38

  1. Dank je wel.

   Ja ik ook… al bepaal ik niet zelf de kleur…. in die app waarmee ik het doe maak ik eerst een foto zwart-wit… en dan veeg ik 1 deel van de foto uit zodat de oorspronkelijke kleur terug zichtbaar wordt…. (zie ook de link in het bericht naar de originele foto)

  1. Dank je wel.

   Nee…. ik ehb ooit een beetje uitleg gekregen over photoshop, ik snapte er toen al geen hout van dus heb me er niet verder in verdiept, heb het dus ook niet op de pc staan.

   Ik heb op mijn foon (sinds vorige week dus nav Marion) de app Color Splash gedownload… Ik zoek dan via mijn foon een foto op die ik wil gebruiken…. in die app maak ik hem eerst zwart-wit en daarna veeg ik het deel dat ik gekleurd wil houden weg met mijn vinger waardoor het zwartwitte dan verdwijnt… is even oefenen maar verder heeeeeeel simpel om te doen.
   Daarna zet ik dan de foto in mijn blog na het verkleinen en croppen uiteraard.

Voel je vrij je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: