Klikkerij Luisterij

Misschien liefde

Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag

Woensdag zat ik met Anita en Daphne aan de koffie in 1 van de restaurants in Emmen toen we op kraambezoek waren bij Ayana toen ik ineens, emotioneel als ik al was, in nog meer tranen schoot omdat ik een stem hoorde die mij altijd heeft weten te raken. Een stem die ik al lang niet meer gehoord had maar wel gelijk herkende. De stem van iemand die volgens mij geen gelijke heeft (gehad). Iemand die maar 53 jaar mocht worden. Iemand die toch mede bepalend is geweest voor een muziekstroming. Het lied dat ik hoorde, ondanks dat het al heel lang geleden was dat ik het hoorde, kon ik gelijk weer woord voor woord meezingen, zoals wel meer van zijn nummers. Ik wist op dat moment gelijk dat ik iets van hem zou gebruiken voor deze weeks zwijmel. Iets van hem kiezen, daar zat ik nog even mee, er is zoveel moois van hem te vinden. Vandaag kreeg ik weer divers nieuws over me heen waarin de hoofdmoot ‘haat’ is en dat maakte mij duidelijk welk lied ik zou kiezen, voor welk onderwerp ik zou gaan, de tegenhanger van haat, namelijk de liefde! Dit nummer heeft dan wel een grijs tintje want hij schreef het toen hij in scheiding lag…. iets waarvan ik hoop dat het mij nooit zal overkomen.

Ik wens iedereen een fantastisch weekend toe, gevuld met Liefde, Geluk en Gezondheid, zodat jullie je gezegend zullen voelen!

Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)

https://melodyk.nl

26 geluchtte ❤️❤️ op “Misschien liefde

  1. dat ben ik met je eens…. als ik zou moeten kiezen tussen deze 2 zou mijn voorkeur ook uit gaan naar Placido … dat komt ook omdat mijn voorkeur bij klassieke muziek boven country ligt…

  1. Dat is inderdaad iets dat ik geloof van iedereen die niet meer onder ons is… ik ‘weet’ zelf ook regelmatig bepaalde mensen bij mij…

   Daar kan ik me ook wel in vinden… ik koos echter voor dit duet om bepaalde redenen. En ja, met wat jij zegt over zijn stem ben ik het zeker eens.

  1. Absoluut. Nee, dat bedenk je niet van te voren, en dat is maar goed ook natuurlijk al is het nog zo veelvoorkomend dat stellen uit elkaar groeien…

   Dank je wel. Ja gelukkig wel!!

   Dank je wel, jij ook xxx

 1. Wat een prachtige keuze en ik zit weer met kippenvel. Als ik de mooie DVD het Wildlife Concert van John Denver kijk lopen er nog wel eens traantjes bij mij ,een groot gemis voor de muziek wereld .
  Fijn weekend,liefs Elisabeth

  1. Dank je wel Elisabeth, ja daar kan ik me alles bij voorstellen te meer ook omdat ik weet dat deze muziek veel voor jou betekent.

   Dank je wel, jij ook hoor, liefs terug.

 2. Ik had deze combinatie nog nooit gehoord, maar wel weer een mooi voorbeeld van “cross-over”. Een duet uit twee werelden, zou je in dit geval kunnen zeggen, bijna nog meer dan bij mijn duet van deze week.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
%d bloggers liken dit: