Midnight Walk Assen nr. 10

Nog maar 9 nachtjes slapen… )ja ik weet het, ik ben later met het hierover bloggen tov voorgaande jaren)… dan hopen Daphne en ik weer te kunnen gaan wandelen in het donker door de stad waarin we wonen. Deze keer worden we waarschijnlijk vergezeld door de moeder en broer van Daphne… tenminste… als we kunnen want mijn rug is nog steeds niet in een jubelstemming.
Gelukkig is mijn fysiotherapeute er eentje met gouden handjes en weet ze inmiddels van die wandelplannen alsmede is ze ook op de hoogte van het feit dat we 2 dagen na die wandeling naar Berlijn vertrekken en dat ik dus wel het eea aan verwachtingen stel aan dat deel van mijn karkas… Ze gaat haar uiterste best en ik probeer natuurlijk mijn steentje daaraan bij te dragen.
Nu ruim 3 weken al bagger maar het gaat wel elke dag beter zolang ik maar heel streng op mijn beweging let en de nodige rust pak al zegt mijn brein me dat ik iets moet gaan doen en wel nu glimlach.

Nog 9 nachtjes slapen… dan is het feest, niet alleen voor de wandel-Assen-fans maar zeker ook voor de organisatie en het goede doel van deze keer, tw Nationaal Fonds Kinderhulp . Een hartstikke goed doel al is het tegelijkertijd een onuitsprekelijke schande dat er voor zoiets zo’n grote noodzaak is in een rijk land als het onze.
Hoe dan ook…we gaan weer wandelen (ik ga hoe dan ook mee want deze editie wil ik zeker niet missen gezien de geruchtenmachine die al op volle toeren draait over wat we zoal onderweg zullen gaan tegenkomen)… mocht ik niet kunnen lopen neem ik de rolstoel mee, met 3 mensen bij me is er immers duwkracht genoeg grijns.

Ik heb al vaker gezegd, eigenlijk iedere keer wel in de voorgaande edities maar ik herhaal het gewoon nog een keertje, vergeef me maar glimlach. “Des te meer zielen, des te meer vreugd” toch? Dus wederom nodig ik jullie van harte uit je bij ons te voegen en met ons mee te wandelen. Assen is veel dichterbij dan je denkt hoor!! En mocht je willen overnachten kan dat hier, zij het dan dat je je moet schikken in het feit dat er dieren bij je komen liggen of over je heen gaan lopen grijnssss. Eten en drinken is er dan natuurlijk in overvloed dus ik beloof je al met de hand op mijn hart dat je niet zult verhongeren noch verdorsten!

Afgezien van de lustrumeditie is het Goede Doel van dit jaar natuurlijk ook alleszins de moeite waard! Ik hoop dan ook op een recordaantal deelnemers, dus vele malen dat tientje inschrijfgeld met een recordbedrag aan opbrengst voor dat goede doel.

M I D N I G H T – W A L K – A S S E N – L U S T R U M E D I T I E
(klik voor meer info)
Jaar Editie Het Goede Doel Opbrengst
2018 10 Nationaal Fonds Kinderhulp ?????
2017 9 Taalhuis 14.500,00
2016 8  Stichting Leergeld 16.210,00
2015 7  Johannes Postgroep 15.200,00
2014 6  Varen in Assen 10.000,00
2013 5  Hospice Alteveer 15.360,00
2012 4  Stichting Jarige Job 10.000,00
2011 3 Schaapskooi Ballo 14.510,00
2010 2 Weggeefwinkel 10.500,00
2009 1  Sportclub Bartje 16.650,00

8 thoughts on “Midnight Walk Assen nr. 10

 1. jammer te horen dat het met de rug nog niet echt wil lukken
  hopelijk werken die gouden handjes nog in de laatste dagen
  en kunnen jullie wandelen gaan in het donker 🙂

  duistere groet

  1. Ja wel he… t gaat nu wel beter hoor, ben al over de 75% inmiddels… Irma doet haar best en ik ook 😉

   Dat ga ik hoe dan ook doen, hetzij lopend hetzij rollend

   Duister? Ik stuur je een lichtje dan 😉

  1. Maar natuurlijk doe ik dat…. ‘t is niet de 1e keer dat ik de Midnight Walk loop en bovendien heb ik Daphne naast me en loop ik dus niet los maar altijd in haar arm.
   Kom jij aan de andere kant naast me lopen, houden we elkaar vast , vallen we beiden niet 😉

   Dank je wel, komt vast helemaal goed…. xxx

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.