Schrijverij

♂ Man of ♀ Vrouw

In de waan van de hedendaagse dagen wil ik even wat dingen duidelijk maken zodat niemand van jullie ooit nog hoeft te twijfelen !

Ik ben een VROUW
Ik ontstond in de buik van een VROUW nadat een MAN er iets in had gespoten
Ik kreeg 1,5 jaar later een BROERTJE

Ik trouwde met een MAN die ook uit de buik van een VROUW kwam nadat een MAN er bij haar ook iets ingejaagd had.
HIJ kreeg 2 ZUSJES

Geen van onze BROER/ZUSSEN is homo dus hetero en getrouwd met VROUW/MANNEN en kregen ZONEN & DOCHTERS

IK ben VROUW genoeg om mijn MANNETJE te staan als ik met iets, dat mij niet zint, geconfronteerd word.
Mijn MAN is MAN genoeg om het huishouden te doen als ik het niet kan.
Ik ben VROUW genoeg om altijd gelakte nagels te hebben
IK ben VROUW te weinig om toeters en bellen aan mijn haar dan wel op mijn gezicht te smeren
Ik ben VROUW te weinig om me druk te maken om mijn gewicht / uiterlijk
Ik ben VROUW te weinig om een kast vol schoenen en tassen te hebben
Ik ben VROUW genoeg om niet bang te zijn voor de vuilste hh-klusjes
Mijn man is MAN genoeg om geen rokken of jurken te dragen, noch make-up
Ik ben VROUW genoeg om regelmatig (de) broeken aan te trekken
IK ben VROUW genoeg om niet aan mijn auto te gaan sleutelen en/of me met andere typische MANNEN-taken bezig te houden, mijn MAN is MAN genoeg om dát wel te doen/kunnen.
Ik ben VROUW genoeg om mijn emoties te tonen en die mijn handelwijze te laten bepalen en mijn weg uit te stippelen
Ik ben VROUW genoeg om MANNEN te benijden in geval het ‘nodig moeten’ én het niet hoeven menstrueren

Mijn MAN en ik mochten 6 keer in verwachting raken, allemaal in mijn buik en niet in de ZIJNE!
We kregen een DOCHTER en 6 jaar later een ZOON
Die DOCHTER trouwde met een MAN en zij kregen een ZOON
Die ZOON heeft een relatie met een VROUW

Hier lopen 6 dieren rond
Honden – 2 MANNEN
Katten – 4 MANNEN & 2 VROUWEN
Als onze veestapel aanvulling behoeft in de vorm van honden komen er REUEN=MANNETJES want ik wil pertinent geen TEEFJES-VROUWTJES

De enige genderneutrale wezens hier in huis zijn de vissen in het aquarium en de vlooien en vliegen die het hier reuzegezellig vinden want ondanks het feit dat wij allemaal MANNEN & VROUWEN zijn leven we met elkaar in harmonie en is er geen gezeik over wat mag of niet.

MAN en ik roken… daar waar wij als rokers niet welkom zijn… wordt aan ons niet verdiend, zijn wij niet welkom dan is onze klandizie dat ook niet.

Tot slot… Eind volgende maand of begin de maand daarop zal ik weer melding maken van het mooiste spel ooit dat betrekking heeft op het grootste JONGENS-MEISJES-MANNEN-VROUWEN-feest ooit… Het Sinterklaas Spel en alle ZWARTE PIETEN zijn van harte welkom, net als jij zolang jij maar bovenstaande zaken kunt handelen…

Mocht je mij willen veroordelen om dat wat hierboven staat….
Mocht je willen proberen mij te overtuigen van het feit dat genderneutraliteit écht noodzakelijk is…

Het kruisje rechtsboven sluit mijn blog… het staat je vrij te vertrekken en nooit meer terug te komen!!!

Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)

https://melodyk.nl

61 geluchtte ❤️❤️ op “♂ Man of ♀ Vrouw

  1. Niks oeps hoor…. ik word alleen ontzettend kriegel onderhand van al dat stompzinnig gedoe over genderneutraliteit en het feit dat je als rokers als paria’s behandeld wordt. Artis bijv, ziet mij nooit weer .

   1. Ondertussen had ik het begrepen. Ook wel toevallig dat jullie alle drie dit onderwerp een blog waardig vonden. Heb het ook gehoord maar het is wat langs me heen gegaan.
    Druk met andere dingen.

     1. De liefde…. puurheid….betrouwbaarheid .. compassie … oprechte aandacht .. en zoveel meer als mens die slechts heel even een plekje op deze planeet mag lenen.

      Voorbeeld?

 1. Nee natúúrlijk druk ik niet op het kruisje, ik ben het stinkend..hartgrondig met je eens!
  Het mens is stapel mesjogge en het levende bewijs dat sommige vrouwen zich maar beter bij het aanrecht op kunnen houden zodat ze hoogstens een bordje kunnen breken maar verder geen schade aan kunnen richten. .

  1. 😉 Zou me van jou ook verbaasd hebben, zeker toen ik zag dat jij een blog plaatste met hetzelfde onderwerp als ik …. en Marije ook… dat we dat onafhankelijk van elkaar op ongeveer hetzelfde tijdstip deden vind ik dan wel grappig maar ook bizar en bewijst mij dat ik niet de enige ben die zich mateloos irriteert aan al die onzin

   Die muts… ja ik heb haar een enkeltje op een versleten bezemsteel naar het herksenparadijs aangeboden, die sloeg ze af

    1. *Schaterlach*… jij ? écht niet…… als dat nu gebleken zou zijn had ik de weinige schoenen in mijn kast allemaal van boven gehaald en opgekauwd *grijns*

     En daarna de pyschische crisisdienst gebeld en me laten opnemen want dan is mijn mensenkennis compleet gestoord

    1. Absoluut !!

     Daar heb ik ook een voorbeeld van…. 2 weken geleden werd een school uit het park verwijderd en kreeg een parkverbod. De leerkrachten waren de kinderen oa aan het leren hoe ze vlinders moesten vangen… hadden doosje bij zich en uitgedeeld…. leerkrachten nota bene, van een middelbare school …. als ik nog kinderen had gehad van die leeftijd, en op die school, had ik ze acuut thuisgehouden en een bezoek van de onderwijsinspectie afgewacht

  1. Ehhhh voor zover er überhaupt nog ook maar het kleinste greintje in die jeugd oké is want de generatie die hen opvoedt bakt er 9 vdn 10 keer een potje van met hun prinsjes / prinsesjes geouwehoer

    1. Dat betwijfel ik…. ik ken een koppel dat het heel goed doet… ze wonen ergens in het oosten op mijn geboortegrond 😉

     ♥♥♥

     Een kwestie van dat gebruiken wat Onze Lieve Heer de mens gaf, verstand… en verder egoïsme en narcisme laten behandelen ipv onbehandeld te laten woekeren en je gedrag te laten bepalen

 2. Helemaal mee eens Melody. Je somt hier de feiten duidelijk op. Waarom moeten die feiten persé geneutraliseerd worden?
  De foto zag ik hier al eerder verschijnen, maar hier past hij werkelijk heel goed!

  1. fijn te lezen meis al had ik van jou zeker niets anders verwacht 😉

   Haha ja dat klopt…. het beeld klopt niet meer overigens, mijn haar is stukken langer en ik weeg nu zeker zo’n 25kg minder dan toen

 3. schitterend blog Melody
  die lui die dit verzinnen en het er door weten te drammen zijn een stel zotten
  en aan de reacties te zien ben ik niet de enige die dat vind

  alvast een slaap wel groet

 4. Ik erger mij wezenloos aan die gender neutraliteit. Mijn oren klapperden van de week toen werd vermeld dat alles door elkaar gezet moest worden in een speelgoedwinkel. Zoon heeft een zoon en een dochter. 14 maanden verschil. Ze spelen met hetzelfde speelgoed. Sterker nog. Kleinzoon is helemaal weg van barbie’s, prinsessen en verkleedpartijen. En hij is stapel op de poppen buggy van zijn zus.
  Kleindochter houdt van auto’s en bouwen. Ze kiezen het zelf toch wel uit. Moe word je er van.

  Mooi logje Melody. Goed gesproken!

  Liefs Joanne

  1. Je bent lang niet de enige… al hoe triest dat eigenlijk ook is …

   Ik heb vroeger mijn kinderen ook gewoon alle vrijheid gegeven en zou ik ooit oma mogen zijn zal ik dat weer zo doen… ik heb mijn kinderen altijd gestimuleerd te zijn/worden wie zij wilden zijn/worden en dat doe ik nog steeds bij ieder mens met wie ik een nauwere band heb, dat weet jij inmiddels wel.

   Dank je wel, liefs terug.

 5. Zijn er nu écht geen belangrijkere dingen, wat is dit toch allemaal voor flauwekul. Laat kinderen gewoon zelf kiezen waar ze mee willen spelen. Wat is er mis met een brandweerwagentje voor Pietje, en een pop voor Liesje? En als liesje ook liever met de brandweerwagen wil spelen, is dat prima.

  1. De betutteling van ‘hogerhand’ neemt steeds absurdere vormen aan… we willen dit allemaal niet maar het gebeurt toch… meer dan ooit wens ik met regelmaat dat ik zou kunnen toveren om ons land weer aan ons te overhandigen en te doen wat goed is, zoals het hoort… bescherming van eigen volk en eigen cultuur op de 1e plaats en daadwerkelijk goed goed laten en fout fout en dus ook het foute degelijk afstraffen etc

  1. Jah …. de rij onderwerpen waarop die opmerking ruimschoots van toepassing is, is zo langzamerhand onmeetbaar lang aan het worden … waar begon het ooit mee en waar zal, als al, het ooit eindigen ? (ot, heb je mijn mails gezien?)

 6. Dat gezeik (excusez) over wat we tegenwoordig nog wel/niet mogen. Ik dacht dat ministers “belangrijk” werk deden (-:
  Je verzuipt als normale burger in regeltjes. Regeltjes waar ik m’n k.nt mee afveeg. Code rood/groen/geel. Ze doen maar!
  Waar ik me dan weer wel aan erger is dat ze de dames- herentoiletten niet synchroon maken. Dát zou pas een vooruitgang zijn.
  Het is toch van de achterlijke dat de NS omroept: “Beste reizigers” ipv “Beste dames en heren.” Kleinzielig gedoe vind ik het.
  Ga serieus aan de slag en doe eens wat aan de zorg, de kosten van medicijnen, verbeter het onderwijs, maak gezonde voeding goedkoper, en ga strengere straffen uitdelen!
  Vroeger werd ik vaak voor jongetje aangezien. Dat vond ik toen een compliment (-:
  Je hebt gelijk: ik heb me rot gelachen (-D (-D
  Dikke liefs

  1. Dat d8 ik ook, ooit…. lang geleden…. ik twijfelde al in mijn jeugd en sinds 1999 weet ik het echt helemaal zeker

   Dat ik gelijk had is het mooiste van all

   smaaaaaaaaaaaak

 7. Wat heb je dat HEERLIJK beschreven.

  Dan komt het ook allemaal langs mijn oren weer uit, en voel ik me vrij te zijn wie ik ben.

  En straks is ook de zwarte piet hier meer dan welkom. (shame on me?? No way!)

  1. 🙂 En dat terwijl ik zo pissig was toen ik het schreef *grijnssss* is dus echt een afreageerblog geweest

   Groot gelijk, hou vast die vrijheid.

   Mooiiiiii………nee joh, echt niet! Never.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
%d bloggers liken dit: