~ KIJKERIJ ~·Aquazoo

Mama is boos!

Deze Mama … en nee dat licht ik maar niet toe, heb al genoeg gezeurd de laatste 2,5 weken.

Mama’s in Aqua-Zoo te Leeuwarden vanmiddag, Papa’s ook overigens… Nesten met eieren, piepjonge jongen, territoriumdriften, voer jatten en noem maar op was allemaal aan de orde vanmiddag toen schoonmeisje en ik in het Friesche dierenpark liepen en onze camera’s veelvuldig lieten klikken.

We troffen een redelijk rustig park aan, dankzij het formaat want het was best druk, en troffen meermalen dierverzorgers met wie we leuke gesprekken hadden. Ze bevestigden allemaal dat ‘ons’ park, mijn 2e thuis, zeer de moeite waard is, hoe fijn is dat te horen?!

Op maar een uurtje vanaf hier, goedkoper naar binnen dankzij Abo van Wildlands, die gesprekken, het fotograferen, mijn eigen gezelschap en de stralende zon dus zonder jas en blote pootjes in sandalen, zo ontspannen als maar immers mogelijk was… en de vrijheid om te zijn zoals ik ben, zeker nu…. ja deze middag heeft mij goed gedaan!

Mijn foto’s staan H I E R
Daphnes foto’s staan H I E R

30 Geluchte Hartjes op “Mama is boos!

  1. Ja het is daar altijd goed toeven geweest… en sinds een paar jaar helemaal, nieuwe eigenaar, veel wijzigingen in de positieve zin… altijd feest daar… jammer dat het voor jou zo vreselijk ver weg is maar anders was het een aanrader

   Dank je wel, xxx

   1. Ja, jammer is dat… maar als ik ooit met pensioen ben dan ga ik die afstanden toch meer afleggen per trein. Ik kan echt niet ver rijden met de auto… zonder… in slaap te vallen. Van autorijden en films kijken dommel ik steevast in. Altijd wat, maar gelukkig niet erg, tenzij ik dus achter het stuur zou zitten en indutten.

    1. Over plm 2 maanden hebben wij het huis leeg…. dus slaapkamers vrij…. u zijt van harte wellekome lieve dame…. en dan zorg ik voor de rest zodra je uit de trein in Assen stapt…

     xxx

 1. Eennfijn bericht Melody dat het je zo goed heeft gedaan. Ik hoop dat je gezondheid nu weer een beetje in stijgende lijn is.
  (Gaat het over een maand of 2 dan toch gebeuren)

  1. Ja dat klopt….

   als ik ongeveer een uur rij…. heb ik 4 dierentuinen om uit te kiezen maar Wildlands is en blijft mijn nr 1 daar kom ik meermalen per week.

 2. Kijk dat scheelt voor jou. Wij gaan misschien ergens anders naar toe. Van deze zomer. De eerste paasdag gaan wij met de broer ook weg.

  1. Dank je wel… Ja het was echt even fijn, kleine momentjes maken de dag he, je weet hoe dat voelt… gaandeweg maar steeds verder omhoog…

   Dát vind ik dan weer fijn te lezen, héél graag gedaan!

  1. Ja dat ook, zeker.

   Ennnn nog mooier…. dit is het 2e jaar dat mij dit overkomt (ik vermoed dat het de schuld is van de CBD …. ) dat ik heel gevoelig ben voor wat de zon met mij doet…. die positieve invloed voelde ik voorheen nooit maar nu wel… en dat is zo fijn!

      1. Dát hoop ik, écht waar.
       Van de week reed ik tussen 2 buien door ergens…. daar waar de regen ophield…. ongeveer een 5-tal kilometers, stoof het zand over de landerijen…. dus tja, het regent, de regen stopt en acuut krijgt de wind weer grip op de te droge grond…. dat vind ik heel triest en zorgelijk.

       En in mijn huidige emotionele onbalans ben ik daar nog gevoeliger voor dan anders natuurlijk….

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.