~ SCHRIJVERIJ ~·Happy & Thee

Mag ik van jou?

REISMEERMIN‘s Invalshoek – Kwartet-Vreugde

magikvanjou

En jawel… voor het 5e jaar op rij organiseer ik natuurlijk weer een adoptie-actie voor Dierenpark Emmen en per vandaag kan ik 9 adoptanten benoemen met partners die garant staan voor meer dan 7 contracten en daarmee zijn even zovele dieren verzekerd van weer een jaartje extra (niet-)bloggers-liefde. Hoe fantastisch is dat?!Wat dit met Reismeermin haar invalshoek te maken heeft? Nou dat is zó simpel !!! Niet alleen is zij één van de vaste adoptanten maar ook is ze er bij geweest als ik met nog meer (niet-)bloggers in mei een ontmoeting had met de contactpersoon om hem het geld te overhandigen en van hem alle contracten te mogen krijgen, eentje voor iedere adoptant. De voorpret is al enorm, de pret op de dag zelf is vele malen groter en de pret die er over alles heen hangt is het feit dat je weet dat je een steentje bijdraagt aan de zorg voor de dieren, die hebben het immers zo hard nodig? De vreugd is dus onlosmakelijk verbonden aan de adoptie-actie.

Nou hoor ik jullie al denken: ‘ze vult hier een deel van de invalshoek in maar het 2e deel dan? Waar blijft de link naar Kwartet?’ Nou die is er ook hoor…. zie de foto maar waarmee ik dit logbericht begon. Mijn contactpersoon is een heel lief mens en hij wil, op persoonlijke titel, altijd laten blijken hoezeer hij de adoptanten waardeert en dus zorgt hij altijd voor diverse verrassingen, waarvan eentje altijd een cadeautje in de envelop is waarin zich ook het adoptiecontract bevindt. De afgelopen keer was dat dus een kwartetspel van het dierenpark.

Over ruim 3,5 maanden is het weer eind mei en dan ga ik, hopelijk vergezeld van (niet-)bloggers weer een dag naar het dierenpark, die steevast begint met een ontmoeting met mijn contactpersoon, gezellig aan de koffie/thee met wat lekkers. Ik verheug me erop!

10 Geluchte Hartjes op “Mag ik van jou?

 1. Dan hoop ik vooral dat in mei je niet de hagel en sneeuwvlokken om de oren vliegen, zoals nu.
  De link met kwartet snapte ik wel hoor 😉 Want de vorige keren kreeg ik namelijk ook een cadeautje. Terwijl het me daar helemaal niet om te doen was!
  Liefs en een knuffel

  1. Zal toch wel niet? 25 mei nog hagel en sneeuw, hoop het niet !

   Tuurlijk snap jij dat 😉 jij is slimmmmmmmm

   Ja goed he….. wie weet wat er dit jaar in de enveloppe zal zitten…. afwachten maar weer.

   {{{Knuffel}}} liefs terug -x-♥

 2. Haha, toch had ik dit kwartet niet zien aankomen. Dat kwartet gaf ik snel door aan tantezeggers 😉
  Heerlijk je bijdrage met vreugde gelezen, hoop dat de sponsoring voor Emmen nog wat hoger wordt. Link is geplaatst 😉

  1. Niet? Goh!
   Ben blij dat ik je ermee verrast heb en een plezier heb gedaan.

   Jah dat hoop ik, en ik hoop nog meer dat jij er dan weer bij bent natuurlijk !!

    1. Aha oke, dat het dan pinksteren was had ik me niet gerealiseerd…

     ik heb ook nog geen contact gehad met mijn contactpersoon dus de datum kan nog wijzigen hoor.

      1. Komt goed meis, ik laat het je wel weten.

       Ja dat weet ik, niet alleen jouw werk maar ook tal van andere zaken zijn mogelijk .

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.