Al weer een hele tijd terug appte ik AnneMarie, wetende hoe megadruk zij het altijd heeft, of ze zin en tijd had om op zekere datum mijn meisje en mij te vergezellen naar het dierenpark in Amersfoort. En ja we hadden mazzel want zij kon en wilde! Dus die datum, vandaag dus, werd vastgelegd. Vervolgens vroeg ik Herman & Daniëlle of zij ook mee wilden en ja ook zij wilden wel. Een vriendin van Daphne zou ook mee en kon ook. Helaas kwam er bij haar iets tussen en moest zij afzeggen, gehoor gevend aan een gevoel nodigde ik ook Karel uit en ook hij had voor vandaag nog niets in de agenda staan gelukkig. En zo vlogen wat whatsappjes heen en weer en wisten we allemaal dat we zo rond 10.30 voor de ingang op elkaar zouden gaan wachten. Met behulp van lieve mensen om me heen had ik een forse stapel kortingspunten van een zekere supermarkt weten te scoren en konden we met mooie kortingen naar binnen. Allereerst maar op naar het terras om de dag met koffie te beginnen uiteraard want daar waren we allemaal na onze reisperikelen wel aan toe. Daarna zetten we onze benen recht en lieten hen stappen. Nou ja, om heel eerlijk te zijn waren de mijne het meest van de dag gekromd omdat ik in Daniëlles rolstoel zat terwijl zij rondom ons heen stapte. Heerlijk hoor, zo’n stoel bij de hand te hebben, scheelt bergen energie en gewrichtsongemak!

 

 

 

 

 

We hadden alleszins een schitterende dag, amper tot oponthoud onderweg, heerlijk weer, zon zonder enig druppeltje regen, wel wind maar qua temperatuur helemaal goed. Regelmatig pauzes voor een bakkie leut en iets lekkers en vooral veel veel veel genieten van al het prachtigs om ons heen, veel natuur en veel gezelligheid door het best wel hoge maar absoluut niet storende, aantal mensen dat dezelfde plannen had voor vandaag als wij. De dag vloog om en voor we het wisten was het tegen de klok van vijf toen we op hetzelfde terras als waar we begonnen waren weer stopten om met een laatste drankje de dag als groep af te sluiten en van elkaar heen te gaan, ieder huiswaarts in westelijke, oostelijke en noordelijke richtingen. We kwamen allemaal thuis met veel en mooie foto’s… de mappen van Daphne en mij staan inmiddels online en zodra ik de foto’s van het Emmense duo, de dame uit het oosten en de heer uit het westen ook kan vermelden zal ik dit blogbericht aanvullen. Het was in ieder geval een dag die voor herhaling vatbaar is en de afspraak is dan ook gemaakt dat we dat gaan doen. Uiteraard moet ik nog weer een datum prikken en die ruimschoots op tijd melden maar heej dat komt vast goed! Zulke dagen, vooral in zulk gezelschap, daar kan je nooit teveel van hebben!

Map Melody met 120 foto’s
Map Daphne met 210 foto’s
Map Daniëlle met 199 foto’s
Verslag Annemarie & Foto’s AnneMarie
Verslag Karel en Foto’s Karel

22 Hartenluchtjes op “Mag ik meer & weer?”

 1. Het was een erg gezellige dag. Bedankt allemaal en Melody voor het regelen van uitnodigingen en intreekaarten.
  We houden ons aanbevolen voor een volgende keer.
  Foto’s van mij moeten jullie nog even op wachten maar ze komen zeker.

  1. Helemaal mee eens natuurlijk 😉

   Haha ja hoor, graag gedaan !!

   Dat weet ik en zal ik ook heus niet vergeten, en de anderen zullen mij er ook aan herinneren indien dat nodig mocht blijken.

   Komt goed meis… alles op zijn tijd.

   Is dat andere nog gelukt???

  1. Ja nou en of, deze allemaal zeker omdat ik die al vaker getroffen heb 😉 Sommige bloggers zijn gewoon te leuk om een ontmoeting maar eenmalig te laten zijn!

   Ja klopt… je krijgt volgers, je gaat zelf mensen volgen en van daaruit ontstaan contacten. Ik blog sinds april 2003, en heb al talloze bloggers ontmoet en sommigen zijn heel goede kennissen en sommigen zelfs dierbare vrienden, geworden . Het is zo leuk om hen dan met enige regelmaat weer ergens te ontmoeten, vooral als je dezelfde hobby’s deelt, zoals bijv. het bezoeken van dierentuinen en fotografie.

 2. ha die Melody
  ik denk dat ik jullie foto’s maar ga vermelden hihi
  het was een fijne dag , dank voor de invitatie 🙂
  heb jij regen gevoeld ?
  nu terug naar de film met de voetjes hoog

  slaap wel groet

  1. Ha die Karel

   Haha dat mag hoor…. ja absoluut, nee joh, jij bedankt dat je er was, top!

   Nee hoor, de buitenkant van de auto wel 😉

   Ja ik heb de voetjes ook al lang omhoog en de tv draait emt de Star Trek film…

   Dank je wel jij ook. zwaaaiiii i

 3. Wat hebben jullie mooie dag gehad. Deze dierenpark ziet heel goed uit. Er zitten mooie beesten erbij. En geweldig foto’s gemaakt. Leuk dat jullie elkaar geweest zijn. Zoveel foto’s gezien. Prachtig. Het was wel mooi weer geweest. Fijne dag gewenst.

  1. Ja hoor, was prachtig!

   Het is zeker een mooi dierenpark, vooral veel mooie natuur ook naast vele prachtige dieren uiteraard.

   Dank jullie wel. Haha ja met 6 mensen met allemaal een camera en klikkend komt er wel een behoorlijk aantal uit. Dat klopt ook, heeeeeeerlijk weer!

   Dank je wel, jullie ook.

 4. Wij zijn ook geweest. Het was prachtig weer. Jammer dat ik je niet gezien heb. Voornamelijk speeltuinen en glijbanen.
  Prachtige foto’s herb je gemaakt!

  Liefs Joanne

  1. Oh toch wel… ik vermoedde al zoiets…. ik wilde je nog een apje sturen maar heb t er toch maar bij gelaten…. de speeltuinen en glijbanen hebben wij overgeslagen 😉

 5. Je moet er niet aan dénken dat al die foto’s nog gewoon “op een rolletje”zouden staan, ontwikkelen , afdrukken, onbetaalbaar.
  Il zie alleen maar blije gezichten op de foto’s zelfs al weet jik niet precies bij alle gezichten wie wie is;-)

  1. Ohhneeeeee alsjeblieft niet zeg 😉

   Ja dat klopt wel, het was ook zo’n leuke dag. Net als de onze toen in Arnhem!!

   Mij en Daphne ken je (van Arnhem onder andere)…. de kleine meneer is Karel (Fietszwerver) De lange meneer is Herman uit Emmen die bij Daniëlle hoort (zij bloggen met mij samen over Wildlands op http://onwijsenmooiwildlands.wordpress.com) en de dame met kort wit haar in het blauw is AnneMarie van 60+enbewegen

   Oftewel Karel – ik – Annemarie op foto 3
   Herman – Ik – Daniëlle op foto 4

   Op foto 1 sta ik met Daphne
   Op foto 2 staan Karel – Ik en Daphne

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.