Luister naar je ❤️


~ Zwijmelen op Zaterdag *369*

~ 14 december 2019

~ Gestart bij Marja op 17-11-2012

~ Voortgezet (miv 261) bij Trees op 11-11-2017

~ Voortgezet hier (miv 348) op 20 juli 2019.

Waarmee ga jij ons vandaag laten opspringen om mee te dansen of heerlijk achterover laten leunen om met de ogen dicht bij te zwijmelen?
Ik leg graag mijn oor bij jou te luister dus zingt en/of musiceert u maar:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ik zeg het al jaren tegen iedereen…
De laatste tijd ook steeds meer tegen mezelf…
Dus ja ik weet dat  ‘makkelijker gezegd dan gedaan’ opgaat, maar toch!

Het lied dat daar heel goed bij past is van een Zweeds duo dat er in de jaren 80 succes mee boekte. Eén van de zangeressen van die band heette Marie Fredrikkson en op onze 36e trouwdag (afgelopen maandag) overleed zij op 61-jarige leeftijd ten gevolge van een hersentumor. RIP Marie.

RIP ook Karel en Bor, eerder deze week, de ene 89 jaar en de andere 94 jaar. Allebei 85+ jaar goede vrienden van mijn maandagmeneer.  Ik werd 2 weken geleden 57 (al voelt het als 570). Niemand weet welke dag diens laatste zal zijn, vooropgesteld natuurlijk dat hij die laatste dag niet zelf bepaalt… maar heel eerlijk?
Die 2 hoogste aantallen in de 4 die ik hier noem, oefenen op mij geen aantrekkingskracht uit, integendeel zelfs maar (on-)gelukkigerwijze moet ik het afwachten en zien tot hoever ik hoe kom. Op dit moment speelt de zelfbestemmings- & -uitvoeringswens in dat opzicht niet de hoofdrol maar wie weet komt dat ooit wel weer… of niet… tijd zal het leren…
Hoe dan ook… Ik zal in alle gevallen naar mijn ❤️luisteren.

 

 

Ik wens jou en de jouwen van ❤️-e een ❤️-verwarmend weekend toe!

 

 

4 reacties

 1. Haba zei:

  Gelukkig weet je niet hoeveel tijd je nog hebt, ik denk dat je zo moet leven dat je nergens spijt van zal hebben . Mijn man is inmiddels al weer bijna zes jaar geleden overleden, nog maar 66 jaar oud. Onverwacht net in deze tijd van het jaar, oudjaarsdag kreeg hij een hartstilstand en heeft nog zes dagen in Antwerpen in het ziekenhuis gelegen in coma , dus geen contact meer kunnen maken. Ik hoop dat hij wel heeft gemerkt dat we er iedere dag waren, de kinderen en ik.
  Maar in deze dagen denk ik er altijd weer aan terug. Oudjaar is nooit meer hetzelfde geworden als voordien.

  14 december 2019
  Beantwoorden
 2. Kakel zei:

  Mijn schoonvader zei eens: “Ik ben 78 maar wil toch nog blijven.” Dat geeft voor veel mensen aan dat ze hangen aan het leven. Gelukkig zijn of tevreden met de omstandigheden. Ik hoop het niet te worden…
  Wél gecondoleerd met je verliezen want elk verlies laat een gat achter in je ziel.
  Roxanne had een eigen “sound” wat heel knap is voor een duo.
  Dikke knuffel ♥

  14 december 2019
  Beantwoorden
 3. Natasja Coli zei:

  Mooie keuze.
  Ik zwijmelde even niet mee zaterdag. Moe na een concert bij ons pop-podium.
  Maar fijn dat ik nog even kon komen luisteren naar Roxette,
  Toevallig had ik het er vandaag met mijn collega over. Hoe het zal zijn als we oud, hulpbehoevend zijn en (nog) niet doodgaan. Wat dat betreft zou ik tekenen voor hoe mijn schoonmoeder ging.
  Van kerngezond, naar wat vage klachten, en na een paar dagen na de diagnose hersentumor in coma raken en overlijden. Ze gaf zelf ook aan dat het goed was zo.
  Tot aan het eind van haar leven zelfstandig en gezond geweest. Het had wat mij betreft wel een paar jaar later mogen gebeuren bij haar.
  Maar 61, zoals deze zangeres, is wel heel jong…

  17 december 2019
  Beantwoorden

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.