~ KIJKERIJ ~

Lucky Shot

Terwijl ik op de bank zit schijnt de zon volop en kriebelt uitdagend mijn neus…
Manlief staat op het punt het huis te verlaten en ik kijk vooruit naar de middag, ik heb de keus; alleen thuis op de bank blijven of mijn snufferd in die zon zetten… het laatste dus, dus ik graai mijn cameratas en 3 kwartier later piept het poortje het groene lichtje, mijn sein dat ik als abonnee herkend ben en naar binnen mag.
Lekker in mijn uppie bezoek ik de diverse dieren en vermaak ik me prima terwijl mijn camera doet waarvoor ie gemaakt is. In Serenga zie ik op een afstandje een groepje mensen staan… en ja hoor… ik zie ook waar zij naar kijken… ik sluip dichterbij en klik net in de laatste seconden voor hij hem weer smeert…


Na een warm bakkie leut met wat lekkers bij mijn meisje kachel ik op mijn gemakkie naar de uitgang… en een uurtje later is mijn pc al bezig de foto’s online te zetten zodat jullie mijn wandeling HIER kunnen nalopen zonder zelf een stap te verzetten…. Mijn 1e Wildlands 2018 zit er op, ben benieuwd hoeveel er nog zullen volgen, veel vast want daar verveel ik me nooit glimlach.

 

28 Geluchte Hartjes op “Lucky Shot

 1. Wat een mooie fotoserie, vooral die leeuwen 😍.
  Mij zul je er verder niet zin, de entreeprijs vind ik aan de hoge kant.
  Maar ik hoor wel dat de dieren meer ruimte hebben dan in de vorige dierentuin.
  Wel jammer dat er een achtbaan komt 🙁 dat vind ik persoonlijk niet in een dierentuin passen.

  1. Dank je wel Michel.

   Ik heb al jaren een abo en dat zal ik ook nooit opgeven.

   Wel jammer… doe het nou maar eens, korting zijn online wel te vinden bijv bij de anwb maar ook diverse andere mogelijkheden… Ik show het je graag hoor.

   Ja absoluut maar er komt nog veel meer moois aan 😉

 2. Kijk voor dit soort lucky shots ga ik nu zo graag alleen met mijn camera naar dierentuinen. Ik kan daar dan ook rustig een half uur voor een verblijf staan, tot ik juist die ene foto heb. 🙂

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.