Lieve Kerstman

Lieve Kerstman,

Voordat u Sinterklaas 6 december wilt komen aflossen hier, heb ik een paar verzoeken om te voorkomen u straks net als Sinterklaas en Zwarte Piet ook dat idiote gezeur en van die belachelijke demonstraties over u heen gaat krijgen:

1. Wilt u die rendieren a.u.b. thuis laten en doe ook in vredesnaam uw jas met bontkraag niet aan, want dan wordt de Partij v.d. dieren gek.

2. Als u uw slee meeneemt, dan graag incl. alle certificaten en testdocumentatie, specifiek die van de remmen, want anders staat ie binnen een uur tussen de Stints

3. Zeg en doe vooral niet aardig tegen kleine kinderen en vrouwen want dan gaat iedereen op zoek naar bijbedoelingen. (Tegen mij kunt u gewoon aardig doen hoor, ik zoek er niets achter :-))

4. Graag benadrukken dat u maar heel kort hier verblijft, alleen dingen komt brengen en geen asielaanvraag zult indienen. Dat voorkomt een boel gedoe.

5. En Kunt u uw baard een beetje trimmen, zodat deze niet te gezichtsbedekkend is. Dit om te voorkomen dat dit associaties oproept met … (ik wil ook geen gezeur, dus ben even niet te direct als u het niet erg vindt)

6. Vooral ook niks zeggen over uw elfen, om elke schijn van slavernij te omzeilen.

7. En gebruik niet te veel verlichting, denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen waarmee Nederland de wereld wilt redden!

8. Enne uw zwarte laarzen zijn kwetsend voor mensen die WO-II nog hebben meegemaakt, thuis laten dus, slippers zijn prima. Geen crocs aub !

9. O ja, vergeet uw correctie shirt niet, anders worden de mensen met obesitas weer belachelijk gemaakt.

10. En als laatste gelieve ook geen opmerkingen over kabouters! Dat is kwetsend voor kleine mensen (zelf ben ik ook niet zo groot).

Welkom in Nederland, heel veel plezier gewenst en wees verder vooral uzelf in dit achterlijk landje .

Ps. Zorg wél dat de cadeautjes genderneutraal zijn!!

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Hoe meer regels ik tegenkom, hoe meer ik er aan mijn laars lap. Dat wordt sjouwen tijdens het lopen (-:
    Wat is er van ons tolerante land gebleven. Dertig jaar geleden zong het Goede Doel nog: “Met een beetje tolerantie, ben je altijd op vakantie, je hoeft nooit meer iets te vinden, je bent af van het gezeik. Alle mensen zijn je vrinden…en iedereen die heeft gelijk.” NIETS meer van over. Maar wij blijven onszelf ♥
    Dag liefie bedankt voor de eerste lach van de dag ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.