Licht – Donker


Foto-Uitdaging Tegenstelling
~ Thema 10 december 2019
~ Gestart op 01 maart 2011
~ Thema 17 december:  Ja / Nee
~ Heb je ook een toepasselijke foto?
~ Laat je link dan hieronder achter.
~

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


De Kogelgordeldieren zijn vliegensvlug. De nieuwste aanwinsten van mijn 2e thuis sinds enkele weken, die ik maar telkens niet kon fotograferen, vanwege hun snelheid alsmede vanwege het licht omdat hun verlijf (dat ze delen met de Azura Agoeties en de Doodshoofdaapjes) met de voorkant naar het licht staat, dus als de zon schijnt is het heel moeilijk erin te kijken, laat staan de bewegingen van die diertjes te volgen… vorige week lukte het me dan toch… niet ‘s werelds beste foto maar ik heb ‘m wel en dat was wat ik wilde, een foto van die Kogelgordeldier die ik zelf gemaakt had. Dat ik daarbij ook gelijk mezelf fotografeerde was niet op voorhand bedacht maar ontdekte ik later pas. Oftewel, ff geprofiteerd van mijn eigen omvang dus *glimlach*.

 

 

16 thoughts on “Licht – Donker

  • Ja he, ze zijn zo grappig…. en natuurlijk is het niet leuk dat ze zich bedreigd voelen maar als ze zich zo voelen rollen ze zich helemaal in elkaar als een bal, heel bijzonder.

   Ik zag het zojuist… WInterswijk, mooie plek in Nederland!

  • Ja nou en of…. hoeveel foto’s al niet mislukt zijn door de zon achter me 😉 Blijft dus een enorme uitdaging…. met onze camera’s lukt het wel als je je eigen lichaam als schaduw gebruikt zoals je ziet

   Ja gaaf he…. ze zijn zo grappig!

 1. mogge Melody
  prima gelukt de foto van dat zo te zien leuke beestje
  jou omvang valt best mee , want je bent niet te zien 🙂
  mooie betekenis van hope heb je gevonden ook
  geniet de dag

 2. Een heel apart wezentje, ik wist niet dat het bestond, je hebt het mooi op de foto gezet, zo te zien was hij ook wel een beetje nieuwsgierig naar jou.
  Een fijne dinsdag gewent.

  • dat vind ik ook Haba en gelukkig zijn er nog ontelbaar veel meer dieren die we (nog) niet kennen en ergens vind ik dat ook goed want dan kunnen we ze ook niet uitroeien vanwege eoa idioot bijgeloof

   haha ja misschien vroeg hij zich af waarom de zon uit zijn verblijf vertrok op een bepaalde plek

   dank je wel, jij ook.

 3. Het is je gelukt! Als je maar blijft doorzetten,nou als jij érgens goed in bent… Wat leuk, dat je eigen schaduw ervoor zorgde dat je de foto van het gordeldier kon maken. Een dubbelportret. En juist door hem níet in het zonnetje te zetten.
  Dikke liefs ♥

  • 🙂 inderdaad…na weken en ettelijke pogingen en lange wachttijden

   haha ja dat dan weer wel, opgeven is geen optie he…

   zo zie je maar…juist in de schaduw is het ook vaak feest

   SMaaakkkkkkkkkkkkkkk

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.