Marja‘s
Zwijmelen op Zaterdag
~ 222
Gestart op 17 november 2012

Een muziekstuk dat toch wel als controversieel de geschiedenisboeken inging omdat de componist er helemaal niet tevreden over was maar het publiek daarentegen wel… eentje die mij toch altijd weer ontroert al kan ik niet uitleggen waarom, eentje die geen woorden kent en waarvan ontelbare versies zijn uitgebracht…
Een favoriete versie van mij deel ik vandaag graag met jullie :

32 Hartenluchtjes op “Less is more?”

 1. Wat een ongelooflijk toeval. De hele week heb ik deze muziek al in mijn hoofd en wilde het vanmorgen plaatsen. Gisterenavond had ik mijn zus aan de lijn en die vroeg of ik nog Zorba zou kunnen dansen . Na het gesprek meteen geprobeerd en hoewel ik de passen nog wel ken kon ik het snelle gedeelte niet meer doen.
  xxx

  1. Ja precies… een stuk kunst waar je toch weinig van ziet of over hoort.. ik ken ook zo iemand, vind het geweldig als iemand zo zijn talent benut

   Ja die ken ik, heb al meerdere stukken gehoord maar ken het niet goed genoeg om te kunnen zeggen wat ik nou het mooist vind of niet… dat vind ik trouwens zo wie zo al heel moeilijk omdat dat per seconde kan wisselen bij mij, gezien mijn razendvlugge emotiewisselingen.

  1. 😉 😉 jij zegt precies hetzelfde als mijn (v)echtgenoot… geweldige zulke gedachtesprongen bij het zien van zoiets als dit.

   Ja dat wel toch.

 2. Het stuk is zelf inderdaad al genieten, maar wat deze heren nog toevoegen aan inventiviteit en humor maakt het gewoon onnavolgbaar. heel toevallig zag ik de clip van de week ook al ergens maar dit kun je gewoon nooit té vaak zien.

  1. Ja toch!

   Dat zou best kunnen natuurlijk… misschien is het al eens in deze rubriek voorbij gekomen, misschien heb ik het zelf wel al eens geplaatst, dat weet ik niet meer, ik kijk mijn lijst nooit na of ik iets dat ik plaatsen wil al eerder plaatste.

   Graag gedaan 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.