Marja

Ik wilde dit lied al sinds 25 september plaatsen maar omdat het niet op youtube aanwezig was plaatste ik enige tijd terug de versie van Sabrina Stark. Op dit moment staat deze versie nog steeds niet op youtube en of het er komt is en blijft op dit moment de vraag. Gelukkig heb ik het wel op cd, en dus ook op mijn pc, dus kopiëren naar hier is ‘stukje cake’.Als 1e zwijmelzaterdag in dit jaar…. met nog alles nieuw en onbekend voor ons…. vind ik de tekst van dit nummer heel passend om dit zwijmeljaar mee te starten. Namen noem ik niet, degenen die mogen doen wat in dit lied bezongen wordt weten het wel! Als je op onderstaande foto klikt gaat de muziek spelen. Deze foto maakte ik tijdens een voorstelling bij het lied waar het hier om gaat dus jullie zien ook wie de uitvoerende leadzanger is. Zijn naam is, voor wie hem nog niet kennen, Nigel Brown. Inmiddels is dit zijn 3e seizoen en ik hoop heel erg op een 4e en… en… en… en… etc. voor hem. (en mij natuurlijk….)

24 Hartenluchtjes op “Lean on”

  1. Zeker weten.
   Voor jou hoop ik dat ook 😉
   Maar ook zonder die noodzaak kijk ik graag letterlijk toe hoe jij op eigen benen staat 😉 😉

   Bereid je maar voor want voor in mei, zo rond je verjaardag, heb ik weer wat leuks voor jou in petto.

  1. Ja zeker weten.

   Dat geeft niet hoor, smaken verschillen 😉
   Ik wel maar dat zal ook te maken hebben met het feit dat ik de uitvoering al meermalen heb mogen zien en dus weet wat er precies bij dit nummer op toneel gebeurt…

   Die versie blijft eveneens mooi.

   Fijne dag nog en nog alle geluk en gezondheid gewenst.

 1. Goh Melody nu zit ik weer te dubben van wie het origineel is ha,maar deze vind ik ook mooi!! Heb je hulp nodig voor het lichtknopje ? tis hier zooooooooooo donker hi hi

  1. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik niet weet van wie het origineel is, er zijn zo veel covers van inmiddels.

   Het lichtknopje zit links naast de deur 😉
   Ik ben effe in de stemming voor stemmig zwart 😉 😉

 2. Prachtig gezongen voor een vriend of vriendin (of wie dan ook in je familiekring) die moeilijke dagen door staat. Troostend

  1. Ja he Novelle? Nigel heeft me elke keer weer tot op het bot weten te raken met zijn uitvoering van dit nummer. Dat is een onbeschrijflijk gevoel, met name als je weet hoe hij het doet en jij mag toekijken (en mee voelen) vanaf rij 1.

   Het heeft mij in vele donkere momenten heel vaak bemoedigd en net dat duwtje gegeven dat ik nodig had om door te kunnen.

  1. Precies !
   Het heeft mij dit Jeans-seizoen telkens weer enorm bemoedigd, ik zag veel ‘zwart’ de afgelopen maanden maar door hen en ook dit nummer, zag ik wekelijks een extra lichtpuntje, en daarvan heeft een mens nooit teveel of wel dan?

 3. Mooi nummer, Melody en een steuntje in de rug kunnen wij allemaal wel gebruiken, toch? Jij bent vaak voor mij dat steuntje, in de rug, al besef je dat misschien niet altijd. Dank je wel daarvoor…….

  Liefs en een knuffel, Frederique

  1. Ja he meis.

   dat klopt, wie niet zo af en toe ?

   Eh ja dat weet ik wel 😉 Is graag gedaan hoor en dat weet jij wel !!!

   {{{knuffel}}} -x-♥

  1. Kan ik me wel voorstellen……. die talentenjachtenprogramma’s kijk jij volgens mij niet… en je kent Jeans niet, behalve dan van mijn verhalen…

   Hij is absoluut 1 van mijn favorieten uit de Jeans-jes…. Kan wel een rijtje opnoemen zo onderhand na 18 seizoenen bijgewoond te hebben maar ook de shows van daarvoor kennende vanaf videobanden waaruit ook enkele favorieten naar voren zijn gekomen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.