~ Zwijmelen op Zaterdag
*360*
~ 5 oktober 2019

~ Gestart bij Marja op 17-11-2012
~ Voortgezet (miv 261) bij Trees op 11-11-2017

~ Voortgezet hier (miv 348) op 13 juli 2019.

Waarmee ga jij ons vandaag laten opspringen om mee te dansen of heerlijk achterover laten leunen om met de ogen dicht bij te zwijmelen? Ik leg graag mijn oor bij jou te luister dus zingt en/of musiceert u maar:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Sommigen zullen het met me eens zijn, anderen daarentegen zeer zeker niet, maar ik ben blij met de aanwezigheid van de herfst, altijd al mijn favoriete jaargetijde. Ik vind het heerlijk als de wind mijn haren door elkaar husselt, ik vind het zalig als de regen over mijn gezicht stroomt en mijn bril onbruikbaar maakt. Ik ben dus ook niet zo’n mens die voorovergebogen en met versnelde pas over straat van a naar b gaat als er iets herfstigs van boven naar beneden komt, integendeel, ik gooi vaak mijn hoofd juist in de nek.
Kortom… genieten dus maar… en daar past onderstaande muziek dan ook prima bij….

Wil je naar een ♀ luisteren?

Of hoor je liever een ♂ ?

Ik wens jullie allen die herfst toe die je jezelf wenst en voor nu een ♥-verwarmend weekend.