Laat ze maar lullen

logozwijmelenopzaterdaga

 

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

173

Gestart op 17 november 2012

 

De muziek hieronder is dan wel niet mijn smaak maar ik plaats het toch want de tekst vind ik heel treffend! In onze vorige woonplaats hebben wij er veel last van gehad en ik was toen helaas niet sterk genoeg om er …lelijk woord… aan te hebben. Als dit nummer mij iets bewijst is dat ik een stuk gegroeid ben sindsdien want het me echt helemaal geen ene …lelijk woord…. meer schelen wie wat van me vind en dat voelt heel bevrijdend kan ik je vertellen glimlach

div align=”center”>

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

 1. Doch dyn plicht en let de lju mar rabje!

 2. Je hebt groot gelijk.

 3. Heb ik met carnaval nog gehoord. Hardstikke leuk en waar ook.

  Liefs, Ria

 4. Goed van je!!!
  Lekker lak aan hebben en je er niks van aantrekken!
  Liefs

 5. Een mooie en rake tekst .En goed van je om er lak aan te hebben wat anderen van je denken of zeggen .Zelf ben ik ook uiteindelijk op dat punt gekomen en het is zo’n bevrijding .En ik zeg maar zo ,ik hoor nog wel eens iets over mezelf wat ik nog niet wist haha. Er zijn nu eenmaal altijd mensen die oordelen en roddelen ,we laten het maar langs ons afglijden .
  Liefs en een mooi weekend,Elisabeth

  • Dan weet je dus wel wat ik bedoel met ‘bevrijdend’ … 😉 ja ik ben zo ook al het een en ander over mezelf te weten gekomen…. gek he dat anderen je vaak beter (denken te) kennen dan jij jezelf kent.

   dank je wel hoor, jij ook, liefs terug

 6. Onze levensweg heet niet voor niets zo (-: Met vallen en nog meer opstaan, leren we onszelf (en onze medemensen) steeds beter kennen. En je weet: wie zichzelf kent, is verlicht. Al heb ik er in het donker nog nooit wat aan gehad.
  Liefs en een knuffel

  • Nou zo iets ja…. ik roep al jaren, sinds ik de mens ken hou ik meer van dieren…. en ik moet eerlijk bekennen dat ik dat nog steeds zo ervaar, uitzonderingen daar gelaten

   Gelukkig zie ik goed in het donker… het lichtje in mijn ♥ wijst me altijd de juiste weg….

   { { { knuffel } } } -x-♥

 7. Inderdaad een vreselijk nummer ….maar met een tekst waar je wat aan hebt;-)
  Ik huldig nog altijd het standpunt dat ik met iedereen ruzie wil hebben …behálve met mezelf!

 8. Ook ik heb mijzelf beter ‘leren kennen’ via anderen. Ongelofelijk hoe mensen roddelen en kletsen achter je rug om. Inmiddels laat ik het van mijn rug af glijden. Als ze toch wat te zeuren hebben zeg ik: “Trek maar een nummertje”.

  Liefs Frederique

 9. O, ja, een vreselijk nummer, maar ik snap wat je aanspreekt.
  Mensen vinden altijd zoveel van elkaar.
  Ik snap dat nooit zo.
  Laat elkaar toch lekker gaan…

  • Ondanks dat onze muzieksmaken enorm lijken te verschillen verbaast het me niet dat je het nu met mij eens bent 😉

   Jah…. ik probeer nog steeds me af te leren me eraan te ergeren… lukt helaas nog steeds niet altijd

 10. Peter Beense is echt een held. Daar kun je iedere dag weer vrolijk van worden, hoe depressief je ook bent. Echt een leuke volksartiest. En inderdaad, laat ze maar lullen!

  • Ja dat ben ik wel met je eens….. zijn muziek is niet zo zeer mijn smaak…. maar wat ik wel mooi aan hem vind is dat hij zich ook nergens iets van aantrekt ogenschijnlijk en lekker door gaat met wat hij wil doen, en zijn hoe hij wil zijn.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.