Kwestie van vinden


~ Zwijmelen op Zaterdag *365*

~ 16 november 2019

~ Gestart bij Marja op 17-11-2012

~ Voortgezet (miv 261) bij Trees op 11-11-2017

~ Voortgezet hier (miv 348) op 20 juli 2019.

Waarmee ga jij ons vandaag laten opspringen om mee te dansen of heerlijk achterover laten leunen om met de ogen dicht bij te zwijmelen?
Ik leg graag mijn oor bij jou te luister dus zingt en/of musiceert u maar:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Ik wens iedereen een heel liefdevol en ❤️-verwarmend weekend toe!

 

 

26 gedachten over “Kwestie van vinden

   • hoezo onze generatie hihi
    je bent nog een jong deerntje 🙂

    dus trots op mij , nu nog op de foto’s 🙂
    daar op het plekje van de kopfoto is het lekkerder dan hier nu buiten hihi
    en toch ben ik zo ff m’n tuintje in
    fijn weekend groet

    • 😉 over 2 weken niet meer 😉

     Ja zeker… je bent toch goed bezig met je hobbies?

     haha ja dat klopt…daar is het nu zeker beter toeven dan buiten maar heej we hebben beiden dus we kunnen en mogen kiezen

     Dank je wel, jij ook

 1. Ik houd van vrij veel soorten muziek, zolang het maar niet met een computer gemaakt is. Vanmorgen had ik zin in de vijfde symphonie van Beethoven, maar dat wordt niet door iedereen zo gewaardeerd, zelfs de hond keek mij aan met een blik van… hoe kun je.
  Fijn weekeinde Melody!

 2. Was weer even leuk om te horen. Zelf luister ik het liefst naar relax muziek of rustige piano klanken of eens naar mooie country en bluegrass muziek, maar dat hangt ervan af hoe ik me voel. Ik wens je ondanks de prikkels toch een mooi weekend. LG, Tine

  • Ja he, vind ik ook hoor, daarom kies ik ook vaak voor die oudere muziek…

   Muziek luisteren zoals ik ‘vroeger’ kon kan ik al een hele tijd niet meer helaas.. maar oke, het zij zo, gelukkig zijn er meer leuke dingen in het leven dan muziek alleen 😉

   Komt goed dus hoor, dank je wel, wens het jou ook enorm toe LG terug

 3. Ik dacht: die ken ik helemaal niet. Klikte op het filmpje, hoorde de eerste drie noten en JA HOOR!!! Hoor hierbij in gedachten Ome Joop van de Dik voormekaar-show (-:
  Dikke kus van Sinterklaas aldus ♥

  • Oefffff …. jou op de zenuwen werken is natuurlijk wel het aller-aller-allerlaatste dat ik wil 😉

   Maar ehhh wel een beetje ‘spooky’ dat jij daarbij Earth Wind & Fire benoemt want toen ik gisteren met deze blogpost bezig was, was die groep mijn 1e keuze ivm een verhaal dat ik erbij wilde schrijven maar toch maar niet deed en dus voor dit nummer koos ….

   • Dat is inderdaad wel heel vreemd. Maar geen zorgen hoor, ik zet dan natuurlijk supersnel het geluid uit;-) Wel raar dat het me zo stoort want er is genoeg muziek die veel lawaaieriger is die ik wél goed vind. Maar hier wordt ik kriegel van.

    • We hebben dus ergens een connectie… is niet erg hoor, liever met jou dan ”’ik noem geen namen grinnik”

     Geluid is een drama op zich, voor ieder persoon heel verschillend dus daar is niets vreemds aan…. ik word kriegel van veel soorten geluid… ach alles went en gelukkig staat het geluid op mijn pc standaard uit…

      • Ik zet het op zaterdag aan bij zwijmelen… of wanneer ik zelf een zwijmelbijdrage zoek…

       Er zijn bloggers die pps-jes plaatsen en daar ben ik niet zo’n fan van maar ik bekijk ze wel om die blogger een plezier te doen maar dan op voorhand zonder geluid want het kattengejank dat daar meestal achter zit is zo wie zo al niet om aan te horen..

       Ja joh tuurlijk! Net als ieder mens tig keer per dag naar kamer 100 gaat (hhop ik *grinniksssss)

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.