Kut, kut kut en nog es kut!

Een dag waar ik me al heel lang op verheugde brak vanmorgen aan…. de angst dat het anders zou lopen dan ik hoopte zat al een paar dagen in mijn hoofd en die angst werd vanmiddag bewaarheid.
Al de hele week had ik behoorlijk last van mijn rug, kon dus niet naar behoren functioneren, wat gelukkig bij mijn ‘mensjes’ geen enkel probleem is. De longontsteking liet zich ook behoorlijk gelden, dus nee ik kan niet zeggen dat ik me fysiek zo geweldig voelde de afgelopen dagen.

Vanmiddag zou ik naar Beverwijk…. Liesbeth ontmoeten en met haar samen naar Hulk en Trees om daar een paar gezellige uurtjes door te brengen om daarna met Liesbeth naar het theater te gaan voor de 1e try-out van Purper met daarin natuurlijk Diederick. Waarna Liesbeth dan met mij terug naar Assen zou gaan omdat zij vanuit Beverwijk niet meer met het ov thuis kan komen.

Nou niet dus! Ik vloek hoogstzelden maar vandaag hebben de dakpannen op ons huis wel degelijk gerammeld!!!

Ik heb me naar de bank gesleept en heb vervolgens Liesbeth en Trees gesproken om te melden dat het mij niet zou lukken te komen. Balend als een stekker en in tranen, hijgend en happend naar adem omdat de pijn me dat benam. Vervolgens heb ik manlief gebeld op zijn werk om hem te vragen acuut naar huis te komen, dat kon gelukkig en 3 kwartier later was hij er dan ook. Ook de huisarts had ik gebeld en die was inmiddels geweest. Met een lading morfine van een ander soort mag ik aan de slag in combinatie met rust en oefeningen. Zoonlief heeft me moeten helpen met uitkleden om mij in makkelijker zittende kleding weer terug te hijsen. Zie je het voor je, een knul van 25 die zijn moeder naakt moeten zien…. Daarna heeft hij me geholpen met wat oefeningen en konden we beiden wel grinniken om het feit dat hij moeiteloos 85 kg kan tillen… en zo zit ik dus nu veroordeeld tot niets kunnen op de bank. De nieuwe morfine werkt inmiddels een beetje en het ademhalen gaat iets makkelijker maar verder heb ik geen noten op mijn zang op dit moment.

Ik voel me kut zowel lichamelijk als mentaal omdat ik voor een 2e keer Liesbeth moet teleurstellen, vorige week Jeans Uden door de longontsteking en nu door die kutrug van mij.

Ja mijn taalgebruik is in dit blog niet netjes maar dat kan me nu op dit moment helemaal niets verrottekonten, ik ben boos, woest, duivels en enorm teleurgesteld dat een 2e uitje waar ik zo naar uitgekeken had me door de neus geboord word !!!!!!!!!!!!!

Kut, kut, kut en nog es kut. K (walitatief) U (itermate) T (eleurstellend).

En daarbij…. het eervolle verzoek dat ik kreeg voor morgen….. fotograferen van de officiële opening van Theehuis De Boskamp staat nu uiteraard ook in extreem onzekere schoenen. Ik wil het vreselijk graag maar ja als ik niet lopen kan….dan gaat dat feestje dus ook aan mijn neus voorbij grrrrrrrrrrrrr

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

 1. Dat is wél flink balen Melody, hoeveel pech kan je hebben hè? Ik wens je beterschap, en hoop dat het spoedig weer beter met je zal gaan.

 2. Echt wel !!!

  Ik kies er maar voor het als een test te zien…. en probeer vrede te hebben met de situatie onder het mom van ‘als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat’..

  Dank je wel hoor, lief van je.

 3. Tjonge wat een ellende.Is die rugpijn niet het gevolg van de longontsteking?
  BETERSCHAP!!

 4. Ja nou hier mag je dit taalgebruik hebben want dit is inderdaad zwaar KUT met hoofdletters. Hopelijk snel verbetering en dan nog eens plannen

  • 😉 Dank je wel Hillechien.

   Dat hoop ik ook… inmiddels werkt de morfine een beetje en is het ademhalen makkelijker….

   Dat weer plannen komt wel goed, purper is te leuk om maar 1x te zien dus gelukkig staat het nog een aantal keren in mijn agenda.

 5. AnneMarie Winter

  Dat klinkt niet al te gezellig. Wat heb je weer een pech zeg. Liesbeth trouwens ook, loopt ze jou weer mis. Hoop dat je weer snel aan de beterende hand zult zijn. De winter moet nog komen dus een beetje lekker in je vel zitten zou wel aangenaam voor je zijn.
  Veel sterkte en beterschap.
  Groet AnneMarie

  • Nee inderdaad, dat ben ik ook zeker niet op dit moment.

   Dank je wel hoor, hoop ik ook.

   ja dat klopt, gaat ook wel lukken hoor, mentaal gaat het beter dan ooit, dus die winst ben ik me wel bewust.

   Dank je wel, groet terug

 6. Lieverd, het laatste waar je je druk om mag maken is Liesbeth. Alsof zij het jou kwalijk neemt dat je moet afbellen. Wedden dat zij het voor jou stukken vervelender vindt dan voor haarzelf?
  Ik zag de titel van je blog en dacht: die is met een klap van haar geloof gevallen (-:
  Beterschap Lief Muziekmensch ♥ en heel veel sterkte.
  Dikke kus

  • Ik weet het….. maar dat stelt mijn gevoel niet gerust, dat snap jij wel.

   Eh ja zo iets ja…. het is lang geleden dat onze dakpannen rammelden en ik heb nog nooit manlief van zijn werk moeten laten thuiskomen vanwege mijn rugproblemen, voor alles is een 1e keer zegt men, dat blijkt dus wel….

   dank je wel schat, kusssss

 7. Bahhhh…… Dat is zeker balen. Maar fijn te lezen dat het nu een beetje beter gaat. Ik wens je heel veel beterschap en nog vele bezoekjes aan het theater. Jammer dat het vandaag niet lukte. Zeker omdat je je er zo op hebt verheugd. Maar er komen nog meer dagen dat je vast weer op rij één zit.

  Liefs en een dikke kus, Frederique

  • Zeker weten.

   Zolang ik niet beweeg voel ik me redelijk goed, al ben ik nu een beetje dizze door de morfine …

   Ja hoor die komen er wel, alleen weet ik nog niet echt hoe want Jeans is dit seizoen niet iets dat ik veel zal zien.

   knuffel xxx

 8. Ga je niet naar veel concerten dan?

  Liefs Frederique

  • Nee…. ik heb van de meeste voorstellingen die ik al geboekt had alle kaartjes terug gedaan omdat de show zo slecht is dat ik er geen energie nog geld in wil steken voor het op en neer rijden etc

   xxx

 9. Nou arm meissie!
  Wat jammer dat je ziek bent geworden.
  Van MIJ mag je NOOIT iets ondernemen met een longontsteking!!!
  Ook al wil je nog zo graag.
  Er komen weer betere tijden, toch?
  De meiden hebben hier genoten en ik geef eerlijk toe, ik was blij met de rust van het pizza halen en het theater bezoek, want het was dit bipolaire mannetje alweer teveel geworden.
  Sterkte en beterschap gewenst en belangrijk stel je geen doelen voorlopig.

  • 😉

   Ik zal proberen je te gehoorzamen hoor….

   dat zal toch zeker wel?!

   Gelukkig maar….ja dat verwachtt ik al wel …. ik ben blij dat goed opgelost is voor jullie drietjes…. ik kan nog steeds niets, de pijnstillers werken wel maar een heel klein beetje, zit nu te wachten op de fysio dat ze hier binnen komt vallen…. ik kan nog steeds niet bewegen zonder op mijn tanden te moeten bijten om het uitgillen te voorkomen.

   dank je wel lieffie…. eh nee doe ik ook niet, is zinloos op dit moment.

 10. O, meissie …………. wat een narigheid zeg!! Hoop dat het ondertussen weer een beetje gaat.
  Houd je taai.

  • Ja.
   nee totaal niet… integendeel, de pijnmedicatie doet zzo goed als niets… t weekend nog even afwachten maar als niet beter wordt dan maandag naar t ziekenhuis.

   dank je wel, ik doe mijn best.

 11. De titel zegt alles
  ik denk aan je

 12. Aaaa… dat verklaart het. Ik zat al te zoeken via mijn mobiel naar je Purper verslagje….
  Damn…..

  Sterkte!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.