Kom – Ga

Foto-Uitdaging Tegenstelling

~ Thema 3 december 2019

~ Gestart op 01 maart 2011

~ Thema 10 december:  Licht / Donker

~ Heb je ook toepasselijke foto in deze tegenstelling?

~ Laat je link dan hieronder achter zodat anderen (en ik) het kunnen komen bekijken.

~

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


 

 

 

36 thoughts on “Kom – Ga

  • Ha Marlou

   Dank je wel.

   Dat is één van mijn kerststallen…. staat op een houten achterwand die bij een bed hoort (die dus nu tijdelijk in woonkamer achter de bank staat)
   Afgelopen zondag was 1e advent dus daarna mag het weer voor de dag gehaald worden en staan te pronken 😉

   Groetjes terug

  • Dank je wel.

   Is één van mijn kerststallen. En nee is inderdaad niet te betalen. Ik zag het jaren geleden in een winkel in Leiden en toen kostte het 500 euro. Ik kocht het niet (uiteraard….geen geld voor en al had ik het wel gehad dan zou ik het er niet voor over hebben) . Het kwam op mijn wensenlijstje te staan. De jaren daarna speurde ik internet af, kringloopwinkels, rommelmarkten etc.
   Vorig jaar rond mijn verjaardag kwam ik in een kringloopwinkel hier in de stad en daar stond het. Nog steeds veel te duur en er stonden mensen bij die in overleg waren met de verkoper over de prijs. Zij kregen er wel een deel af maar niet genoeg dus liepen erbij weg. Na enkele minuten sprak ik die verkoper aan… en poogde hetzelfde, ik had wel succes en kon het dus mee naar huis nemen. Nog steeds wel fors aan de prijs maar toen stak ik er mijn verjaardagsgeld in (dat oorspronkelijk voor iets anders bedoeld was) en ik legde iets bij. Ik had het al die jaren nooit meer gezien dus ik wilde deze kans niet laten lopen met het risico dat ik nooit weer de kans zou krijgen. En dat ik er nog altijd naar uitkeek vertelde me ook wel hoe graag ik het zelf wilde bezitten. Ik denk dus wel dat je wel zult begrijpen hoe blij ik die dag was en nu weer ben 😉

   • Oh ja dat snap ik. 500 euro dat is een smak geld voor iets wat je de rest van het jaar in de kast legt. Verzamelen is leuk, maar dat moet het ook blijven. Wel mazzel dat je het in de kringloop zag, maar nog steeds pittig aan de prijs, begrijp ik.

    • Ja precies… 3 weken in een jaar voor ‘t zicht en verder niet…

     Klopt ja… ik wist ook niet wat ik zag toen ik het in de etalage zag staan…. het is een kringloopwinkel waar ik eigenlijk nooit kwam/kom, tegenover een onbemande benzinestation waar ik eveneens zelden of nooit kwam/kom maar toen ‘toevallig’ wel … (niet dat ik in toeval geloof maar toch) … een dag na mijn verjaardag…

     Ja klopt ook… men wilde er toen nog 300 euro voor… ik heb 100 geboden… en zonder enige tegenwerpingen ging men akkoord, ik was wel heel erg verbaasd maar ik vermoed dat dat te maken heeft gehad met de discussie die die verkoper voor mij aan al gevoerd had met andere aspirantkopers en geen zin had aan een herhaling met mij ofzo… temeer ook daar hij al wel had gezien dat ik het stel stuk voor stuk heel nauwkeurig had bekeken en er dus wel het eea aan mankeerde (niet dat dat nu nog zichtbaar is voor iemand die het niet weet hihi)
     Hoe dan ook…. ik had echt een mazzeldag die dag.

 1. Laatst waren de verkeerslichten in de stad waar ik moest zijn , ook uitgevallen en er stond zo’n regelagent, maar dan duurt het nog een stuk langer voor je het kruispunt over bent. Nou ja dan maar even wachten, daar hou je ook niets aan over natuurlijk.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

 2. Tegenwoordig ben je je leven als agent toch niet meer veilig als je dit werk doet? In de buurt worden alleen bij wegwerkzaamheden mensen ingezet om het verkeer te regelen. Dat gaat Godin zij dank goed (-:
  Mooie invulling!
  Dikke liefs ♥

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.