Kleurrijk

Over gisterenavond ga ik niets schrijven…dat zegt genoeg, denk ik, zeker voor hen die me ‘goed’ kennen.

Vanochtend nogal katerig opgestaan en ik was niet de enige, Anita was ook echt even toe aan een verzetje, Niels had een vrije dag en die besloot op het laatste moment ons gezelschap te gaan houden vandaag, ook gezellig natuurlijk. In eerste instantie zouden we naar buiten maar de weersvoorspellingen maakten van dat idee een minder goede versie en dus besloten we ons uitje om te zetten naar iets ‘onderdak’ en waar je kan op redelijke afstand beter onderdak vertoeven dan HIER? Is immers maar een uurtje rijden vanaf waar wij wonen?! Ik ben er al meermalen geweest en Anita was er het afgelopen voorjaar voor het eerst met mij en Niels kende het helemaal niet, op mijn grinnikend ‘je zult je ogen uitkijken, trust me’ antwoordde hij: “I do, completely”. En zo reden wij via een omweg, we houden geen van drieën van snelweg-rijden, naar Luttelgeest waar we 6 kwartier later begonnen met heerlijke koffie en gebak.

Het ‘je ogen uitkijken’ bleek wederom niet overdreven gezien Niels’ reactie op alles dat hem in het oog sprong nadat we hem mee naar binnen hadden getroond, hij was in 1e instantie van plan geweest zijn camera thuis te laten maar had gelukkig mijn advies opgevolgd om dat vooral niet te doen. We vermaakten ons de komende uren prima en genoten van alle geuren en kleuren om ons heen. Het is daar schitterend, dat heb ik al vaker gezegd, je kan er moeiteloos vele uren toeven. Dát echter laat mijn lijf niet zo toe en aangezien ik straks weer op pad moet, en dus op de voeten moet, voor de herhaling van de cursus avondfotografie, wilde ik niet al te laat thuis zijn zodat er nog tijd genoeg zou overblijven om dat lijf van mij tot rust te laten komen en energie voor vanavond op te doen. Dat lukte gelukkig prima, ik stapte rond de klok van 3.30 het huis weer binnen en daar werd ik met hete koffie en dito thee hartelijk verwelkomd.

Ergens binnen vandaag en de komende 4 weken zal ik er weer rondhobbelen, met Dapne en mijn maandagmeneer want wij willen hem de kaarsjesroute laten ervaren, een activiteit die men daar altijd in de maand december organiseert, dit jaar komen er op diverse avonden ook koren optreden dus een prachtig uitje voor mijn maandagmeneer die gek is van (goede) koormuziek.

Mijn foto’s staan HIER . Die van Niels krijg ik nog, die van Anita ook nog, die ik voeg dan zsm nog toe.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

20 reacties

 1. Even wat kleur op de donkere dag. Wat zal je maandagmeneer genieten straks! Hoe is het met hem? Knufff xxxx

  • Letterlijk en figuurlijk ja..
   Al was het buiten soms heel slecht weer, toch hebben we de terugreis schitterend weer getroffen, veel zon en vooral veel mmooi licht en schaduwspel over de landerijen.
   Na gisterenavond was ik er ook echt aan toe, jeetje… nou ja dat vertel ik je morgen dan wel uitgebreider.

   Dat gaat hij zeker doen.
   Op zich goed, binnen de mogelijkheden natuurlijk, ben een paar weken terug uitgevallen tegen hem en dat heeft hem wel aan ‘t denken gezet 😉 Sindsdien gaat ‘t beter.

   -x-♥-x-♥-x-♥

 2. Ach help,in plaats van nagenieten meteen op pad the day after, dat zegt genoeg. Klaar voor de rest van het seizoen? Spijtig voor je.

  • Ja het zij zo hè?! Ik kan er heel veel over zeggen maar dat ga ik niet doen… ten eerste wil ik niemand voor het hoofd stoten, ten tweede is het een kwestie van smaak (denk ik), ten derde is het ongetwijfeld ook gelinkt aan hoe ik er emotioneel in sta.
   Ik had nog voor 1 voorstelling kaartjes inderdaad, ik ‘durfde’ niet meer te regelen gezien mijn ervaringen van het vorige seizoen. Die kaartjes heb ik inmiddels weggegeven dus.

   Dank je wel, ja is ook zo, maar het zij zo…

 3. Er is in de Orchideëenhoeve, een hoop te genieten aan jou mooie fotoserie te zien Melody.

 4. daar hadden jullie een pracht dag
  en dat zal de maandag meneer ook hebben

  slaap wel groet

 5. Wat jammer dat de avond ervoor zo teleurstellend was…………maar, Luttelgeest maakt dat dus weer goed, dat zie ik wel. Wordt naast Wildlands zo’n beetje je 2e favoriet hé 🙂

 6. Oeffff…. dat viel zwaar tegen, jou kennende. Fan van het eerste uur. Maar soms veranderen er dingen in je leven en verander je mee.
  Wat een prachtige foto’s. Ik heb genoten. En wat ben je lief voor je maandagmeneer. Hij boft met jou.

  Liefs Joanne

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.