Met grote regelmaat komt Corry met de taxi van haar woonplaats naar de mjine… Het WZA (ziekenhuis hier in de stad) is een plek waar zij, weliswaar noodgedwongen, vaak naar toe voor weer het één of de andere onderzoek… We spreken dan altijd af, zij komt met de taxi naar het WZA toe, ik voeg me daar bij haar, we doen een bakkie met wat lekkers en dan breng ik haar naar huis.
Zo ook vandaag weer… en terwijl ik zijwaarts op een stoel zit (mijn rug is ruziezoekerig) en een slok koffie neem, valt mij iets op…


Nou ja, zeg ik, kijk nou eens… ff kijken wat ze kosten hoor… en weg ben ik… normaliter zijn de heliumballonnen in een ziekenhuis niet goedkoop. Nu met de tijd van het jaar en het thema van de ballonnen verwachtte ik dus ook op zijn minst een soortgelijke prijs. Ik werd echter aangenaam verrast want wat bleek? De prijs lag vele eurootjes lager. Tja dan hoeft Ko niet na te denken en binnen 5 seconden sta ik dus met die ballonnen bij de kassa om ze af te rekenen en weer enige tijd later belanden ze dan op de achterbank van mijn toettoet.
Inmiddels weer een aantal uren later staan ze in een vaas voor de verwarming, die vaas stond er al hoor, had gisteren een plant weggegooid namelijk en de vaas vanuit de vensterbank op de vloer gezet en nog niet opgeruimd, goh, voorgevoel of zo, zonder dat ik het me bewust was?

Ik vind het erg leuk om de woonkamer altijd een beetje aan te passen aan de tijd van het jaar, zonder nou veel schokkende en ingrijpende veranderingen door te hoeven voeren natuurlijk. Op de salontafel staat een dienblad met een aantal vakken. Die vakken hebben altijd inhoud, de ene keer een neutrale, de andere keer in de tijd van het jaar.  De herfstspulletjes zijn zaterdag opgeruimd en de Sint Maarten spulletjes hebben hun plaats ingenomen. Maandag verdwijnt dat weer en vervangen mijn Sinterklaas-items die Sint Maarten-items. Dat blijft dan liggen tot en met 5 december… dan t/m de 8e neutraal en vanaf de 9e komt de kerst erin.

Met een huis vol vee… dat retebrutaal is en wie het moeilijk is aan te leren is, zeker ook af te leren heb ik weinig uitstalmogelijkheden. Het dienblad is daarentegen wel iets waar ze afblijven, evenals mijn dierentuin. Die dierentuin ruim ik (uiteraard) niet op, pas ik alleen een ietsiepietsie aan het thema aan.

Hoe dan ook…. vanmiddag deed ik iemand een plezier… en dus ook mezelf, want wat is er nou leuker dan iemand te plezieren… en als kers op de taart kon ik mezelf even trakteren, mag ook wel eens toch?! glimlach

Oh en nu we het erover hebben…. denken jullie om het Sinterklaas-Spel? Hebben jullie je schoen al gezet? Nee? Joh! Doe snel dan, klik maar gauw HIER. Nog ruim 2 weken en dan gaan we beginnen….

6 Hartenluchtjes op “Kleine… groot…”

    1. Ja vind ik dus ook.

      Ja vind ik erg leuk, voorheen kon ik nooit naar de intocht maar sinds vorig jaar, en toen een groot feest natuurlijk, maakt wel dat ik me al enorm verheug op zaterdag de 17e 😉
      Zo moooiiii dat ik dat nu ‘gewoon’ kan joh… ben als een kind zo blij hoor.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.