Klein rondje, GROOT plezier

Zaterdag 11 augustus liep ik er voor het laatst,vlak daarna werd ik ziek, buikgriep een aantal dagen, in die dagen ook besloot mijn rug vakantie te nemen… en dus moest ik mijn tempo bijstellen, evenals mijn plannen en was ‘mijn’ dierentuin, tijdelijk geen optie. De fysio en ik gingen samen hard aan het werk en ja hoor het wonder werkte en vandaag kon ik dan e.i.n.d.e.l.i.j.k. weer naar Emmen tuffen om daar met mijn duo weer enorm te genieten van alle pracht. Om niet gelijk alle goden te verzoeken, zeker niet omdat ik morgen een lange wandeling voor de boeg heb en zondag natuurlijk voor een aantal dagen naar Berlijn vertrek, hielden we het kort. Qua afstand en stappen en rustpauzes natuurlijk. Tegen 4-en reed ik Emmen weer uit met op mijn netvlies veel ontroerend moois dat ik voor een deel kon vastleggen met mijn camera en met mijn gsm. De fotomap is dus niet zo groot… 60 foto’s…kijk maar eens H I E R , er zit leuks tussen, met name enkele foto’s van wel heel bijzondere vlindercocons. Dat dieren zich heel goed kunnen camoufleren is wel algemeen bekend maar in dit geval zeer zeker heel bijzonder. Het lijkt namelijk op een nieuwe loot van een plant die afgebroken is en aan het afsterven is maar het tegendeel is waar, het is een cocon van de een of andere vlinder, welke weet ik nog niet want ik kon helaas geen verzorger treffen die ik het kon vragen.
Op weg naar de uitgang liepen we langs de olifantenvallei in Jungola en Mingalar Oo met Mauk, May Yay Yee met Manoa en Shwe Zin stonden heerlijk in het zonnetje te genieten en op de beide koters te passen die zich vermaakten met een hoop takken en bladeren, tja dat is echt een cadeautje … dus graaide ik mijn gsm en filmde het een tijdje…

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

 1. schitterend Melody
  ik hoop dat je wat fit bent voor jullie naar Berlijn gaan
  voor nu zeg ik slaap wel

  • Dank u zeer meneer.

   Ja g.e.l.u.k.k.i.g. wel. De fysio heeft heel goed haar best gedaan.

   Heb nu net mijn HH gedaan, en alle voorbereidingen voor Berlijn getroffen. Ik ben er klaar voor, ‘t spul kan de auto in en dan kunnen we gaan. Gelukkig hoeft dat nu nog niet en heb ik dus nog alle tijd voor de wandeling vanavond en morgen een rustdag om energie te verzamelen voor de dagen daarna 😉

   Dank je wel, is prima gelukt, hopelijk jou ook. Vanavond maar weer proberen, of beter gezegd in ons geval, zal wel ‘morgenochtend’ worden want wij zijn na middernacht pas weer thuis.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.