Kassa 370

Zit je na een ochtend ploeteren op de bank te genieten van een heerlijke lunch in alle rust….manlief buiten met wat werkzaamheden bezig, de jeugd aan het werk, het vee maffend om me heen, heerlijke rust dus…. bliebt mijn foon… ga je mee wandelen? Eh ja, straks, eerst even eten enzo…. en dus werd ik een half uurtje later het huis uitgeplukt, uiteraard hing ik mijn camera om de nek en een dikke 20 minuten later parkeerden we de auto en selecteerden 1 van de mogelijke wandelingen in Natuurpark Drents-Friese-Wold. De zon schitterde door afwezigheid maar dat drukte de pret niet, integendeel zou ik willen zeggen. Al babbelend en fotograferend en filmend liepen we zo door/rond het landschap.

Filmpje 1:

Filmpje 2:

Eenmaal terug op de parkeerplaats zagen we 2 politie agenten staan bij een Renault Twingo waarvan het kenteken begint met 28-hf… Ongelofeloos!!! Een parkeerplaats voor pak ‘m beet zo’n 100 auto’s…. er stonden welgeteld 5 auto’s…. en waar stond die Twingo? Juist op een parkeerplaats voor invaliden! Aan niets was te zien dat die auto het eigendom van een ‘beperkt iemand’ was. Uiteraard raakte ik gelijk in gesprek met 1 van de agenten. Die zei dat hij en zijn collega niet goed wisten wat ze ermee aan moesten… de reguliere boete kost 370 euro… of dat wel terecht zou zijn gezien de locatie etc? IK grinnikte en zei uit de grond van mijn ♥: “De onbeschaamde brutaliteit om bij zoveel lege ruimte juist dit plekje te gebruiken is te zot voor worden, dus wat mij betreft verdubbel je die boete..” Hij grijnsde me aan en zei met een van spijt doordrongen stem: “ja als ik het voor het zeggen had wist ik het ook wel maar dat is, gelukkig voor deze weggebruiker, niet aan de orde…”


Dit bruggetje werd de uitdaging voor mij vanmiddag….. die kom je dus in de fotomap nog wel een keertje tegen, weliswaar in de meer uitdagende versie 😉 Zoals jullie weten ben ik niet voor één gat te vangen en ga ik een uitdaging veel liever aan dan uit de weg….

Natuurlijk maakte ik ook foto’s met mijn camera en ook met mijn foon…. Niels en Anita deden dat ook dus eenmaal thuis zijn alle foto’s op mijn pc gekomen en staan ze bij elkaar in 1 map… zien?? Klik dan ► ► ► HIER ◄ ◄ ◄