Kaarsjes-Route

Liep ik 2 december, precies 3 weken geleden vandaag, met Corry door de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, enorm genietend van alle groeiende en bloeiende pracht en praal was het toen nog ‘normale’ tijd… precies een week later zou de hele boel in de versiering van kerst staan met een kaarsjesroute… Corry en ik baalden wel heel ff maar ja we wisten het niet van te voren en we hadden het heel gezellig gehad en uiteindelijk is dat wat telt.

Vandaag ging ik in de herhaling, deze keer met Daphne, manlief moest overwerken en ik had absoluut geen zin om heel de middag en avond alleen thuis te zitten. Daphne had standby dienst maar werd niet gebeld dus zij kwam op zeker moment naar beneden en even later zaten we dan ook in de auto.

Op ons gemakkie reden we er heen via een alternatieve route in de hoop onderweg nog mooie plaatjes te kunnen schieten maar die vlieger ging niet op gezien het slechte weer, wel zagen we veel roofvogels en ander vliegspul onderweg op diverse bomen, hekken en weilanden.

We liepen eerst op ons gemakkie rond nadat we een heerlijke lunch verorberd hadden. Na een 2 rondje thee hobbelden we de vlindervallei en en amper binnen ging het licht uit, althans het tl-gebeuren dan. Overal waren kaarsjes geplaatst en die brandden inmiddels allemaal, inclusief de ontelbare kerstlampjes die her en der opgehangen waren en dat waren er heel veel!!

De drukte werd ook beduidend intensiever dus werd het tijd om er een eind aan te breien. We liepen nog over de kerstmarkt en baanden ons een weg naar buiten. Eenmaal bij de auto zagen we niet geel, niet rood, van de parkeerwachters, bizar zo druk, zelfs aan de weg stonden rijen auto’s geparkeerd, dat had ik daar nog nooit eerder gezien. Oftewel, wij hadden het qua tijd prima gepland vandaag, tegen de tijd dat de drukte echt dramatisch ging worden waren wij al weer buiten.

Foto’s natuurlijk….. ja hoor…. ►►►HIER◄◄◄

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

 1. Mooi! Ik doe echt ideeën op bij het lezen van je mooie verslagen. Dank je wel!

  • 😉 Het is daar inderdaad zo mooi…. je kunt er vele uren toeven en voor het geld hoef je ‘t niet te laten.

   Fijn dat ik jou motiveer, mooi compliment, dank je wel !

 2. Een serie mooie foto’s Melody, je kon je daar wél uitleven met de klikklakdoos. De Passiebloemvlinder staat er zeer fraai op.

  • Dank je wel Edward. Het was ook zeer uitdagend want ja hoe krijg je iets er mooi op met zo weinig licht, heb dus veelvuldig veel gewijzigd aan instellingen…. alle fotocursussen en workshops ten spijt, die info blijft helaas niet in mijn hoofd hangen dus het is telkens weer puzzelen maar gelukkig hou ik daar dan wel weer van 😉

   Ja dat is absoluut waar….

   De vlinders vind ik altijd een hele uitdaging.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.