Jeans-Kidz

Jeans is al sinds jaar en dag een wervelende show voor jong en oud. De leeftijden die ik de afgelopen jaren in het theater tegen kwam varieerden, en variëren nog steeds, van ruim onder de 10 naar ruim boven de 80. Enkele jaren geleden zat ik in een Fries theater naast een heel oude meneer die mij vertelde bijna 90 te zijn. Hij drukte mij zelfs nadrukkelijk op het hart om mij niets van hem aan te trekken en vooral te genieten maar ook dat ik me niet aan hem moest storen als hij misschien iets te druk zou zijn… Hij voegde er aan toe dat hij onmogelijk stil kon blijven zitten. Dat ik dat niet vreemd vond spreekt natuurlijk geheel voor zich.

En dan nu…
Eileen Schilder (Jeans-12 t/m 22) en Bennie Top (Nu de bandleider / Musical Director) zijn met ‘ex’-jeansje Sophia Wezer (Jeans-6) heel druk bezig met een nieuw Jean-kindje, namelijk Jeans-Kidz
Na regionale audities in december 2014 zullen vanaf januari 2015 per regio 8 jonge performers klaargestoomd worden voor het eerste theaterseizoen 2015/2016 door zang & dans professionals uit het vak. JEANSKidz wordt een professionele, hedendaagse JEANS-show met een sterke regionale “touch”; regiotalenten in hun eigen provincie, op de planken van hun eigen theaters, voor hun eigen familie, vrienden en klasgenootjes!

En natuurlijk is er een promo gemaakt… kijk maar :

Het wordt heel erg spannend voor heel veel jonge mensen want ik vertel niets vreemds als ik zeg dat Nederland barst van het talent. En wie weet zie ik dan over een nog onbekend aantal seizoenen wel ‘nieuwe’ castleden voor het voetlicht treden die deel uitmaakten van Jeans-Kidz, ik ben in ieder geval reuze benieuwd.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.