~ LUISTERIJ ~·Died-enzo

Jeans-23-Wings of Dreams

In aanvulling op mijn log met de touragenda van JEANS dan hier meer nieuws over de samenstelling van de cast maar bovenal fantastisch nieuws dat helaas leidt tot het vertrek van een schitterende en lieve zangeres uit de cast die er sinds show 12 ij was. Hieronder knip-& plakwerk van het nieuws dat men via Facebook verspreidde:

Het is dan eindelijk zover…. De nieuwe Musical Director van JEANS, Bennie Top, heeft samen met Regisseur Perry Dossett en vocal coach /muzikaal assistent Eileen Schilder een prachtig nieuw programma neergezet. Wings of Dreams is een show geworden met prachtige ballads, ontroerende duetten en energieke (pop)songs. Van even geleden en van nu. JEANS blijft trouw aan haar principes en geeft dit jaar 2 jonge talenten, die nog níet afgestudeerd zijn, de kans om in een duo-bezetting voor het grote publiek op te treden in de Nederlandse theaters.
Met de vierkoppige theaterband en acht (of eigenlijk negen!) solisten brengt JEANS ook dit jaar weer voor een prachtig breed publiek een muzikale droom van een voorstelling! Wilt u weten wanneer we dit jaar bij u in de buurt staan? Kijk op onze site!

Het heeft even geduurd maar met trots en plezier presenteren we graag onze nieuwe creatives & cast voor JEANS23 – Wings of Dreams aan jullie:

Regie & Choreografie : Perry Dossett
Musical Director & Bandleider : Bennie Top
Musical Assistant / Vocal Coach / Resident Director: Eileen Schilder
Decor- en lichtontwerp : Janno Houtman
Kostuums : Daphne Schilder
Producent: JEANS Company BV
Cast : Tibisay Mercera, Tjindjara Metschendorp, Manon Prins, Marije van Sonsbeek, Benny Hölzken, Diederick Ensink, Nigel Brown en in duo-bezetting: Leon de Graaf en Charro-Nathan Tanamal

Dat vertelt ons dat we afscheid gaan nemen van Eileen en Renee, Sarah en Ben maar ook dat we nieuwe castleden mogen gaan verwelkomen, Manon, Marije, Leon en Charro-Nathan. We gaan het weer beleven en bij de eerste voorstelling in Barneveld zit ik gelukkig op rij 1 dus ik kan het van zeer nabij gaan bekijken.

Nu nog even het prachtige nieuws van Eileen en haar Bennie:
Van harte gefeliciteerd en alle geluk en gezondheid gewenst!

WIJ ZIJN ZWANGER!

Wat? Echt? Ja, wij zijn zwanger. Bennie en ik verwachten ons kindje, ons prachtige wondertje half november. En we zijn dolgelukkig dat de hele wereld het nu mag weten.

Nu komen er door dit bericht bij enkele lezers wellicht een hoop vragen los, vooral met betrekking tot Jeans Theatershow. Ik kan niet anders dan via deze weg laten weten dat een tour met Jeans er voor mij niet inzit. Tegen de tijd dat onze Premiere is, ben ik al 8 maanden ver en tijdens de tour even bevallen om vervolgens snel het toneel weer op te rollen, bleek ook niet zo’n goed idee.
Ik moet eerlijk zeggen met pijn in mijn hart, maar met de allermooiste reden die ik kan bedenken, neem ik na 11 prachtige seizoenen afscheid van mijn plaats op het toneel bij Jeans.

Maar…ik ben niet helemaal weg. Ik heb inmiddels plaatsgenomen in het creatieve team van Jeans, maak mij nuttig als Musical Assistant en zal ook als Vocal Coach mijn functie behouden. Verder zal ik zo regelematig als mogelijk aanwezig zijn bij de shows als Resident, om de kwaliteit van de show vanuit het zaal-perspectief te bewaken.
Ik ben heel blij dat mijn aandeel bij Jeans zo groot zal blijven en dat ik de mogelijkheid heb gekregen om op een andere wijze toch mijn betrokkenheid te behouden. En tussendoor ga ik heerlijk genieten van mijn zwangerschap en uiteindelijk van mijn moederschap.

Mijn allergrootste wens was met zingen mijn brood verdienen en dat is me gelukt. Maar inmiddels heeft deze plaatsgemaakt voor mijn nieuwe allergrootste wens en dat is mama worden. Ik heb de eer gehad ons kindje al een paar keer te zien en kan niet wachten om hem/haar te ontmoeten.

Ik kijk uit naar alles wat de aankomende maanden gaat komen. Ik ga mij samen met Musical Director Bennie Top en Choreograaf/Regisseur Perry Dossett voor de volle honderd procent inzetten om Jeans Wings of Dreams tot een succes te maken. We zijn trots op de cast en band met oude en nieuwe gezichten en hebben er alle vertrouwen in dat we een mooie show gaan neerzetten.
Maar vooral kijk ik uit naar mijn nieuwe leven als kersverse moeder samen met de liefste papa Bennie.

Ik hoop tot heel erg snel ergens in het theater of bij andere zangprojecten die zeker weer gaan volgen. Ik stop op dit moment met zingen bij Jeans, maar niet met zingen in het algemeen. Ik laat nog genoeg van me horen en zien.

Ik wil iedereen bedanken voor alle mooie momenten die ik heb meegemaakt en hopelijk nog ga meemaken in dit prachtige vak en bedankt voor alle steun die ik de afgelopen jaren heb ontvangen en hoop te mogen blijven ontvangen nu en in mijn muzikale toekomst.

Liefs
Eileen

6 Geluchte Hartjes op “Jeans-23-Wings of Dreams

  1. Er zal dus nu wel druk gerepeteerd moet worden om in de herfst weer helemaal op sterkte te zijn!
    Ik gun natuurlijk een jonge moeder van harte dat zij zich fijn aan haar kindje kan gaan wijden .

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.