~ LUISTERIJ ~·Zwijmelen-Op-Zaterdag

Jasper Taconis

Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

In het theaterseizoen 1998-1999 startte Jeans-18 Never can say goodbye. Net als ieder seizoen was ik weer heel benieuwd naar de nieuwkomers, 5 maar liefst deze keer, te weten Pearl Jozefzoon, Jeroen Robben, Bennie Holzken, Rasarani Keilman en Jasper Taconis. Gelijk die 1e try-out was ik helemaal weg van hem. Helaas bleef hij maar 1 seizoen omdat hij het seizoen daarop in de musical Chicago de mooie, en vooruit uitdagende, rol van Mary Sunshine mocht gaan spelen. En dat deed hij écht geweldig. Inmiddels al weer vele jaren verder staat dat nog steeds op mijn netvlies alsof ik het pas gisteren zag én voelde.

Vorige week vrijdag, 15 mei, was er een tv-uitzending, live, van het Songfestival Sing Along in de Ziggodome, en uiteraard zat ik voor de buis omdat ik via FB al wist dat hij, en nog meer ex-jeansjes, eraan deel zouden nemen. Bij zo’n evenement aanwezig zijn kan ik niet maar ik kan wel vanaf de bank thuis minstens zo intens meegenieten en dat deed ik ook volop, met name toen Jasper voor het voetlicht trad en onderstaand nummer mocht uitvoeren. Wat hij altijd voor elkaar kreeg lukte hem ook nu weer, kippenvel van top tot teen. Ik ‘hoor’ jullie al denken: ‘waarom plaatste ze dit niet een week geleden bij de vorige, en op die tv-uitzending volgende en aansluitende, zwijmel dan?’ Nou heel simpel eigenlijk. Ik had niet mijn gsm snel genoeg paraat om het te filmen vanaf de tv en moest dus even wachten tot ik het van youtube kon lenen. En dat kan dus nu, dus bij deze:

16 Geluchte Hartjes op “Jasper Taconis

 1. Wauw wat een stem heeft deze man ,ik zit nu voor de 3e keer te luisteren ! Ik hoor en zie deze uitvoering liever dan die van de baardvrouw !!
  Fijn weekend,liefs Elisabeth

  1. Ik uiteraard ook….. al ben ik dan bevooroordeeld 😉

   Ik vind het fijn dat het jou zoveel plezier heeft gedaan.

   Dank je wel, liefs terug, jullie ook.

  1. Ja dat verbaast mij ook hoor, maar gelukkig doet hij wel heel veel en vliegt van hot naar her om ergens op de wereld op te treden.

   Dank je wel, jij ook hoor! -x-

 2. Ben ik weggevlucht van dat songfestivalgedoe, val ik hier in, net zo’n soort podium! 😉
  Wist je overigens dat dat songfestivalpodium met zo’n 8 vrachtwagen vanuit Meppel (!) daar naartoe is gebracht?
  Nou ja, hij heeft een goede stem en zingt goed, maar ik ben meer van de Pearl van Janis Joplin, van Bennie Jolink, van Arjen Robben en Jasper Cillesen, maar dat wist je waarschijnlijk al.

 3. Ik kende dit nummer niet maar zie uit de reacties dat het om de winnende song van vorig jaar gaat, wat maat weer bewijst dat je van de winnende nummers meestal niet meer hoort, alleen “de vrouw met de baard”laat nog een belltje rinkelen.
  Evengoed best een goed nummer en deze jongeman, ook hem ken ik niet, brengt het er prima vanaf!

  1. Ja inderdaad….. veelal de laatst jaren onthoud je de winnaars vanwege hun ontbrekende stemkwaliteit, idiote outfit of op zijn zachtst gezegd ‘bizarre’ verschijning.

   En ja hij kan het inderdaad !

 4. Wat een prachtige keuze deze week. Ik zit echt te genieten!
  Zoveel beter dan het origineel. Mooie tekst ook.
  Ik begrijp wat je bedoelt met deze zanger. Helemaal gelijk!

  Liefs Frederique

  1. Dank je wel meis. Dat me goed dat te lezen !

   Wie weet hoor en zie je hem ooit eens live…dan zul je nog meer genieten.

   -x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.