Schrijverij

WoW ~ Jarig


2-wekelijkse Schrijf-Uitdaging Write-on-Wednesday ~ Thema 10 juli 2019 ~ Thema 24 juli juni: “Het gras van de buren”

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


 

 

Jarig… iets waarmee we allemaal te maken krijgen, minimaal 1x per jaar.  Ik heb er niet zoveel mee terwijl ik ook mensen ken die het uitgebreid vieren met veel visite en noem maar op, de gedachte eraan alleen al bezorgt me de rillingen. Gelukkig denkt man er net zo over en onze verjaardagen vieren we dan wel maar in een klein groepje en dat is prima te doen.

28 Juni werd het heertje op de foto 1 jaar. Dát feestje wilde ik natuurlijk niet missen, dat is jarig zijn van een geheel andere orde.  Manoa is een regelrechte dondersteen en is gek op aandacht van zowel dierige- als menselijke soortgenoten.  Hij was maar wat blij zoveel gasten te mogen verwelkomen en hij trakteerde ons dan ook op tal van capriolen, meer dan we normaal al van hem gewend zijn, hij werd op zijn beurt getrakteerd met veel lekkers waaronder ijsbommen en natuurlijk een uitgelaten schare fans die hem kwamen feliciteren met gezang en gejoel, dat hij met getetter beantwoordde..

Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)

https://melodyk.nl

44 geluchtte ❤️❤️ op “WoW ~ Jarig

 1. Mogge Melody
  Verjaardagen zijn ook aan mij niet besteed 😎
  Maar voor zo’n kleine dondersteen had ik ook een uitzondering gemaakt
  Geniet de dag

 2. Mijn eigen verjaardag vier ik zelden, gewoon geen feestje om op je eigen verjaardag je benen uit je lijf te lopen om iedereen een gezellige avond te geven. Voor Henk en de kinderen deed ik dat altijd wel.

  1. Nou dat ook inderdaad…. en bij ons waren het altijd rampen omdat de families met elkaar overhoop lagen en ik het vertikte om het gescheiden en dus dubbel te vieren

    1. Nee inderdaad gelukkig niet…. ik herinner me alleen maar hoe ik probeerde de balans in de vrede te bewaren, had dagen ervoor al buikpijn van de zenuwen.. Daar had ik op zeker moment geen zin meer in… dus heb ze voor de keuze gesteld, of je komt en je past je aan en je gedraagt je, of je blijft weg….

 3. Mijn verjaardag vier ik tegenwoordig niet meer. Het zegt mij niets meer. De lol is er de laatste tijd wel vanaf gegaan. Wij hebben de verjaardag van Hubbie toe hij 60 werd uitgebreid gevierd met een vakantie. Een ramp werd het. Net zoals mijn 60e verjaardag. Toen wilde ik het niet meer vieren.
  De verjaardagen van de kleinkinderen vind ik gezellig. Nog zo blij en onschuldig.

  Mooie foto. Dan wil je die verjaardag zeker vieren.

  Liefs Joanne

  1. Ja nou zo iets ja…. ik heb het altijd een ramp gevonden gezien de familie ellende.

   Sinds wij hier wonen vieren we het zoals wij het willen en het kleine groepje waarmee dat gebeurt is qua samenstelling altijd dezelfde en dat is dan wel heel leuk.

   Dat geloof ik wel maar die rijkdom bezit ik nog niet

   Ja toch… zo leuk om daar bij te zijn…

   Liefssss

      1. 😉 Ja klopt maar sommige dingen zijn te leuk om ‘weg’ te laten dus haalde ik dit terug.

       Je zit bij blogspot, geen kennis van, maar kun je daar niet ook op voorhand publiceren net als bij wordpress?

       Dan wens ik jou/jullie een fijn weekend, knuffffff

   1. Ja en nee…. op zich heb je 14 dagen de tijd maar ik hou neit van regeltjes, dus wil je bijdragen ben je altijd welkom.

    Het linkyscript (daar betaal ik voor) staat een beperkt aantal actieve linkies toe… en om ze allemaal op de 1e dag actief te kunnen hebben moet ik dus einddata invullen …vandaar dat deze al gesloten is maar ik kan zelf altijd nog toevoegen.

       1. 😉

        Mooiiiii dat jij niet afhaakt !!!

        Nee hoor, tuulk niet.
        Ik ben eerder bang voor afhakers want dat gebeurt altijd als een uitdaging van eigenaar verandert ;-(

        1. Nee zeg. Ga ik zeker niet doen.
         Kan op een lager pitje komen te staan maar straks, van de winter wil ik weer mooie klassieke verhalen en muziek laten horen en schrijven.
         Stukken uitdiepen en dan met een mooi verhaal publiceren.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
%d bloggers liken dit: