18x Akkoorden op “Opruimen

  1. Haha kan ik me levendig voorstellen….. de jeugd trekt uit dus tja…. we helpen hen uiteraard …

   Het is zeker niet mijn hobby maar je kunt je kinderen er niet mee aan hun lot overlaten.

   Over een paar jaar gaan wij hen achterna dus ja dan zitten we weer in de troep , het zij zo, dat moet dan maar, overleven we ook wel weer.

  1. Dank je wel.

   Nee zeker niet maar voor de jeugd is het goed dat ze eindelijk op zichzelf gaan wonen… .en voor mij ook, komt er rust en ruimte in huis…

 1. Je bent zo’n woordkunstenaar. Echt heel mooi. Het doet me weer herinneren aan 2 jaar terug toen onze dochter (weer) het huis uitging. Een dochter die een mooi huisje voor zichzelf kreeg een een vader en moeder die met alle liefde hielpen om dat huisje zo mooi mogelijk te maken.
  Geniet er met z’n allen van.
  De stilte zal je snel genoeg in zijn greep krijgen ondanks al je eigen plannen.

  1. bloos Dank je wel.

   Dat snap ik uiteraard wel. En ja als ouders is het je plicht vind ik alhoewel ik het niet als plicht voel natuurlijk. Het huisje komt wel mooi klaar uiteindelijk maar een aantal dingen wordt op een later tijdstip uitgevoerd want kwaliteit kost immers een paar centen…

   Dat doen we al volop….mede ook omdat het met mijn gezondheid heel goed gaat, zowel lichamelijk als mentaal en ik dus veel meer kan dan een paar jaar terug.

   Die stilte… ja misschien maar ik denk het niet… want onze buren (sinds afgelopen september helaas niet meer aan 1 maar aan 2 kanten zorgen 24/7 voor overlast. Zo lang mijn maandagmeneer nog leeft blijven wij hier wonen maar zodra dat verandert gaat ons huis de verkoop in en gaan wij ook naar Emmen.
   Dus zodra de jeugd hier weg is gaan wij beginnen met opknappen zodat alles netjes en mooi is en geschikt voor verkoop 😉

 2. En zo staat het leven nooit stil – klaar voor een nieuwe fase. Wat hebben jullie hard gewerkt!

  Overlast aan twee kanten, met jullie klem in het midden… om gek van te worden. Actief aan de slag met een oplossing en vooruit kijken naar betere tijden. x

  1. Klopt, en zo hoort het ook toch.

   Jah nou en of…. ben zo moe, wil slapen, maar KV werkt kennelijk ook hard en is nog niet aan mij toe 😉

   Absoluut… gaan we doen, zijn we al mee bezig…. het wachten is nog even een onbepaalde tijd xxx

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.