Japans-op-Zaterdag – 139

Marion‘s  Schrijf-Uitdaging  “Japans op Zaterdag” (voorheen:  Hier sinds 17-01-2015)

Haibun *** Haiga  *** Haiku *** Kyoka *** Renga *** Sedoka *** Senryu *** Tanbun *** Tanka 

Genieten zo puur.
Te duur doch zonder factuur.
Ligt in elk’s natuur.

14 gedachten over “Japans-op-Zaterdag – 139

  • Haha het 11e pas?

   Neem maar gerust van mij aan dat ‘genieten’ heel hoog in mijn vaandel staat want ik weet dondersgoed hoe moeilijk (soms zelfs onleefbaar) het leven is

  • Ja hè?!

   Ja klopt hoor, het onzekere meisje is zo goed als weg tegenwoordig… het is een mooie jonge vrouw met het ♥ op de juiste plek… en gelukkig enorm veranderd sinds ze hier woont. in haar voordeel bedoel ik uiteraard maar dat schrijf ik er wellicht ten overvloede al bij ‘;-)

   VInd ik ook… ben erg blij dat hij zo goed gelukt is.

   Haha ja… Brego en Bilbo… zijn inderdaad de beste maatjes met onze jeugd. Ze laten duidelijk merken dat ze blij zijn met het feit dat zij ze uit een minder goed thuis hier een nieuw thuis hebben gegeven. VInd ik heel bijzonder om telkens weer te merken dat dieren toch heel goed in staat zijn liefde en dankbaarheid te uiten.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.