Schreef ik HIER over het Ciske-de-Rat-avontuur van Daphne en mij vorige week donderdag, bij de 1e officiële try-out… Hoe zeer het jochie dat die avond Kleine Cis mocht spelen mij geraakt had…. hoorde ik zojuist van Daphne dat datzelfde jochie uitverkoren is om die rol ook op de première te spelen aanstaande zondag.

silvermetz

Ik mag absoluur niet oordelen natuurlijk want ik ken de andere 6 niet… maar ik ben wel blij dat ik zo ongeveer weet wat de premièregasten te wachten staat en ik geef het ruiterlijk toe, ben wel een beetje jaloers ook, ik zou er heel graag bij zijn! Beetje raar gevoel is dat wel want premières zijn altijd per definitie dé voorstellingen geweest die ik NIET wilde bijwonen \, hoe een mens kan veranderen hè glimlach Dit jochie heeft mij zo ontzettend geraakt, dat kan ik eenvoudigweg niet onder woorden brengen. Ik heb de vorige versie van deze musical, die speelde tussen 2007 en 2009, ettelijke keren gezien maar ik herinner me geen van die jochies. Silver daarentegen zal ik niet meer vergeten. Ik was al van plan deze musical nog een aantal keren te gaan zien maar ik hoop dat mij dat gaat lukken met dit ventje, of mag ik dat niet zeggen en die anderen ook de kans gunnen mij net zo te beïndrukken grinnik

Via internet maar ook op tv zag ik vanavond voorbij komen hoe Grote Cis, Danny de Munk, tijdens het repeteren met Klein Cis, de 8-jarige Silver Metz, het jochie het grote nieuws mocht mededelen. Als je dat stukje film ook wilt bekijken klik dan HIER

4 Hartenluchtjes op “Jaaaa Silver Metz”

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.