MARJA

Vandaag heb ik een heel kort nummertje voor jullie maar…. ik hoop dat het jullie net zo vrolijk maakt als dat het dat mij altijd maakt. En dat een vrolijk deuntje niet per definitie lege woorden als tekst kent …bewijst dit liedje dan ook weer wel.

Het is de herkenningstune van een Engelse crimi, “New Tricks”, gestart in 2003. Niets ingewikkelds maar wel ontzettend grappig met af en toe spannende momentjes. België heeft één seizoenen uitgezonden maar gelukkig doet BBC dat nog steeds.

Dit liedje is overigens gezongen door 1 van de 5 hoofdpersonen uit deze serie; Dennis Waterman die de rol speelt van Gerry Standing.

It’s all right
it’s okay
doesn’t matter
if you’re old and grey

It’s all right
i say: it’s okay
listen to what i say

It’s all right
doing fine
doesn’t realy matter if the sun don’t shine

It’s all right
i say: it’s okay
we’re getting to the end of the day

Hight take
Low take
take your pick
you can’t teach an old dog a brand new trick
i don’t care what every body says
at the end of the day….

18 Hartenluchtjes op “Its all right”

 1. Ik ken de serie niet ,maar het muziekje word ik helemaal vrolijk van .En dan nu naar buiten genieten van het heerlijke weer .
  Fijn weekend,liefs Elisabeth

 2. Ahhh… bekende serie voor een detective verslaafde. Leuk!!

  Ik heb je verslag net gelezen van vandaag. Of ik mee was geweest. Heerlijk! Fijn dat je zo hebt genoten. Zegt een nog steeds zieke Frederique.

  Liefs Frederique

  1. Absoluut 😉

   Ah mooi…..fijn dat je hebt meegenoten voor zover dat mogelijk is. Ik kom je wel een keer halen voor een daggie uit, ik weet nu al wel waar ik je mee heen zal nemen dan, maar eerst maar eens goed beter worden,

   -x-♥

  1. Geeft niks hoor, wie weet zie je het nog eens….
   Het ging om de muziek en het effect ervan en dat heeft gewerkt 😉

   Dank je wel, jullie ook, groeten terug.

  1. Ja leuk he?!
   Ja inderdaad, als je de Engelse humor kunt waarderen is deze serie een aanrader.

   Frost….ook 1 van mijn favorieten. Ga ik zo meteen ff terugkijken, is nog regelmatig
   op de Belgische tv ‘s middags… en neem ik dus op 😉 Dat het herhalingen zijn
   vind ik dan totaal niet erg.

   Er komen de laatste tijd nieuwe crimi’s in beeld…. weinig leuks moet ik tot mijn spijt eraan toevoegen. Veel nep, verhaallijn-loos, aaneenschakeling van geweld etc. Momenteel volg ik een nieuwe Zweedse crimi; Maria Lang Mysteries, die zich afspeelt in de tijd van rond/na de 2e wo. Wordt uitgezonden op de Belgische tv op zaterdagavond. Op zich heb ik niet zoveel met Scandinavische crimi’s maar deze is wel bijzonder, beetje a la A.C.
   In de middagen komt op de Belgische tv, regelmatig Murdoch Mysteries, Frost, Trouble in Paradise en Hercule Poroit voorbij, daar geniet ik dan weer wel van!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.