Invalshoek

REISMEERMIN – Zomerzotheid – Drakerig

Mijn hersenen nog net niet brekend, maar wel stevig krakend, over de invulling van de 61e versie van REISMEERMINs Invalshoek vliegen er tal van verhalen door mijn hoofd, delen ervan natuurlijk, nog geen vaste vorm, geen vaststaand begin noch eind.
Heb ik, net voordat ik Reismeermins nieuwe Invalshoek-thema ontdekte, haar bijdrage gelezen aan Plato’s WE-300, blijft één woord daaruit nog door mijn hoofd spoken, bedenk ik me daaropvolgend dat haar inspiratie voor dat nieuwe thema daar wellicht door ontstaan kan zijn.
“Drakengal”. Een anagram….waar het voor staat kan je dus in Reismeermin haar WE-300 lezen maar ik ga er eventjes op voortborduren… Dat ‘Drakengal’ is onderdeel van mijn dagelijks bestaan, ja sterker nog, van iedereens leven, niemand kan er zonder. Tegelijkertijd denk ik wel zeker te weten dat iedereen eveneens met regelmaat wenst dat hij een stukkie ruimer zou zijn en er toch beduidend minder doorheen weg stroomt, zeker voor zaken waar we het niet voor over hebben.
Drakerig ten top bij tijd en wijle, zeker als de mens de zomer in zijn bol krijgt en aangestoken wordt door anderen mede deel te nemen aan de zomerzotheid.

Reismeermin voegde in het bericht van haar nieuwe Invalshoek-thema een stuk tekst toe, een deel daarvan is: “Het mag met woorden, muziek, in één zin, een alinea, een tekening, een andere crea-bea uiting…”. Ondanks een kleine toelichting hierboven hou ik het vandaag dus maar bij een beeldweergave…. Deze foto is van afgelopen zondag… tijdens een ritje, een zeer nodige pitstop naar het natte deel van een restaurantje. om bij het verlaten daarvan een ‘drakerige zomerzotheid’ in de handen gedrukt te krijgen… De foto benoemt het thema van de invalshoek perfect als je het mij vraagt 😉

ko-130714

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

  1. Briljant ik kan niet anders zeggen hoe je hiermee de draak steekt 😉 Link wordt vanavond geplaatst.

  2. Ik zou zómaar naast je kunnen zitten zo’n zélfde “heerlijkheid ” ik ben óók een ijsmonster, soft of van de Italiaan dat maakt me niet uit;-)

  3. Het ziet er inderdaad wat drakerig uit 🙂

    groetjes, Ria

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.