Invalshoek – *54* – Verheugen / Kattig

REISMEERMIN

Zeg!!! Ben jij nou helemaal betoeterd??? Denk jij soms dat ik Gekke Henkie ben ofzo?? Nou broeder, laat mij je dit vertellen, dat ben ik dus niet!!!

Nou ja!!! Hallo??? Welke rat heeft jou in je hielen gebeten??? Waarom zo kattig???

Vragende ogen, gefronste wenkbrauwen, een van verbazing wijd openstaande mond, zwijgzaam het antwoord afwachtend stond hij haar aan te kijken.

Zij stond op het punt hem antwoord te geven, haar mond opende zich reeds, een waterval van woorden stond op het punt van uitbarsten. Ineens was daar het kleine stemmetje. Alsof ze het niet goed verstond keek ze opzij, alsof ze verwachtte daar het duiveltje op haar schouder te zien. Vurig, rood, gloeiend met een vlammende drietand in zijn hand. pppssstttttt…. je zegt niets, laat hem lekker in zijn sop gaarkoken, laat hem maar eens nadenken en dan zul je wel zien of hij wel of niet zal laten blijken dat hij beseft wat hij je daar heeft geflikt. Kom op zeg, je hoeft niet alles van hem te pikken. hij is Onze Lieve Heer toch zeker niet?

Ze sloot haar mond weer, keek hem doordringend aan, herhaalde haar vraag tussen de knarsend op elkaar klemde kaken door. ‘Denk jij dat ik Gekke Henkie ben???’ En zonder het antwoord af te wachten draaide ze zich om en beende weg, de keukendeur en vervolgens de achterdeur met een zo luid mogelijke knal achter zich dicht smijtend.

Buiten griste ze met een woest gebaar haar fiets uit het rek, sprong in het zadel en trapte als een bezetene de pedalen in het rond, weg van hier.

Wie dacht hij wel dat zij was? Hun trouwdag vieren, waarop zij zich al maanden voorbereid en zo verheugd had, in de kroeg met ZIJN voetbalvrienden? Echt niet! Van ze never nooit niet! Hij kon de ballen krijgen!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. Haha, je hebt groot gelijk.

 2. Wow, nou deze invulling van de invalshoek zag ik echt niet aankomen.
  Ik zie gewoon de stoom uit de oren van de vrouw komen en als ik de man was zou ik maar gauw achter de tijgerin aangaan.. Maar of het dan een vreugdevol samenzijn wordt dat weet ik niet. Zie je, ik verheug me nu al op het vervolg 😉

  • ♫ Mel☺dy ♫

   ahhh mooiii ik heb je kunnen overrompelen dus !

   Tja…. als er lwederzijdse liefde is tussen een stel moet het wel goed komen, toch?

 3. Oh jee, foutje, bedankt. Als ik die meneer was, zou ik toch snel de vrienden afbellen en achter de dame aangaan…..als ik mijn huwelijk in stand zou willen houden tenminste.

 4. tja…voetbal en huwelijken….. daar snap ik de ballen niet van;-)

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Jeetje, (grinnik) niet dat ik wil zeggen dat het flauw begint te worden ofzo maar ehhhhhh we zijn het alweer eens 😉

 5. De ballen met die voetbalmannen.
  We hebben anders de knallen pas achter de rug.
  Liefs, Ria

 6. Hahaha, leuk geschreven Melody. 🙂

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.