In – Uit

Tegenstelling  ~ Foto uitdaging
~ Gestart op 01-03-2011
~ Thema 29-01-2019

Heb jij ook een leuke invulling voor deze uitdaging?

Laat dan de link naar jouw blogpost achter…


 

 

 

 

 

Thema 5 – 12 februari 2019:  Op – Onder

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Ja goed.
  Kan ook zo mee in leeg/vol ;0)) Bij mij gaat het om een ander drankje.

  • Ik probeer vaak foto’s meermalen te gebruiken… ipv constant maar nieuwe in mijn blog-media-map te uploaden.. scheelt weer belasting van de server he… en daarbij sommige foto’s zijn gewoon ook te mooi om niet te hergebruiken en daarbij voor tig doeleinden geschikt ook nog.

 2. Hey Melody,

  leuk zo… die tegenstelling in-out.
  Kom je nog eens bij me langs?

  Groetjes van Marlou

  .

  • Dank je wel Marlou… De foto-uitdaging heb ik lang geleden al gestart… is leuk om te doen… ook al doen er dan heel weinig mensen mee maar gelukkig is Ferrara heel trouw!

   Ja hoor, alles op zijn tijd… een dag heeft helaas maar 24 uur he 😉

 3. mogge Melody
  leuk gevonden 🙂
  ook hier de koffie op , en zal ik eens wat gaan doen
  geniet de dag

  • Goedemiddag Waarde Heer

   De koffie is hier nooit op maar ‘gedaan’ moet er wel veel en dat heeft me de hele ochtend gekost maar de boel is nu weer aan de kant voor zover ik er tevreden over kan zijn… de rest moet maar wachten of niet dan…. we leven niet om te HH-en of wel

   Ga ik proberen, jij ook?

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.