8 thoughts on “In – Uit

  1. Ik probeer vaak foto’s meermalen te gebruiken… ipv constant maar nieuwe in mijn blog-media-map te uploaden.. scheelt weer belasting van de server he… en daarbij sommige foto’s zijn gewoon ook te mooi om niet te hergebruiken en daarbij voor tig doeleinden geschikt ook nog.

  1. Dank je wel Marlou… De foto-uitdaging heb ik lang geleden al gestart… is leuk om te doen… ook al doen er dan heel weinig mensen mee maar gelukkig is Ferrara heel trouw!

   Ja hoor, alles op zijn tijd… een dag heeft helaas maar 24 uur he 😉

  1. Goedemiddag Waarde Heer

   De koffie is hier nooit op maar ‘gedaan’ moet er wel veel en dat heeft me de hele ochtend gekost maar de boel is nu weer aan de kant voor zover ik er tevreden over kan zijn… de rest moet maar wachten of niet dan…. we leven niet om te HH-en of wel

   Ga ik proberen, jij ook?

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.