In een ander licht zien…

Alweer enkele weken geleden kreeg ik bericht van Wildlands waarin men een bijzondere activiteit in het park aankondigde. Ook Corry vond datzelfde bericht in haar mailbox en heel snel na ontvangst van die mail spraken we af dat we dit samen zouden gaan doen, het leek ons erg leuk en we verheugden ons er vanaf dat moment enorm op.


Vandaag was het dan eindelijk zover…. halverwege de middag reed ik naar Smilde en ruim een uur later parkeerde ik de auto in de parkeergarage onder het dierenpark en liepen we even later het park in.  Terwijl de muziek van alle kanten kwam kwamen er ook geuren van alle kanten op ons af, om van te watertanden. Talloze foodtrucks stonden op het centrale plein en elk denkbare gerecht was verkrijgbaar. Wij wisten natuurlijk dat er een kerstbuffet op ons stond te wachten dus sloegen we die trucks over en liepen de vlindertuin in om de gure koude wind een beetje te ontvluchten en toen het tijd was liepen we naar Het Atlas-Theater alwaar het personeel zich de benen onder hun gat vandaag liep om het iedere gast zo goed mogelijk naar de zin te maken.


We kregen een mooie tafel toegewezen die op onze naam gereserveerd stond en na een cocktail sloten we aan in de rij die naar de buffetten leidde. De geuren waren overweldigend, dat beloofde dus veel goeds. Nou we zijn niet teleurgesteld want het was werkelijk om van te smullen, zelfs ik met mijn dieetlijst kon te kust en te keur.
Om 18.30 wilden we naar de show  De Magie van Het Noorderlicht en dat haalden we op het nippertje. Daarna door naar Jungola om de olifantenpresentatie bij te wonen. Beide shows vielen een beetje tegen gezien het geringe licht, daar was niet helemaal goed over nagedacht maar oke, dat mocht de pret verder niet drukken en dat deed het gelukkig ook niet. We vermaakten ons enorm en genoten van alles in het donker en het schouwspel van licht door het hele park heen, het had werkelijk iets magisch, iets feeërieks over zich.

Op het centrale plein heb ik eerder vanavond met mijn foon een filmpje gemaakt om jullie een indruk te geven van hoe het eruit zag.

Even voor sluitingstijd liepen we het park weer uit en bracht ik Corry weer thuis, nadat zij weer in haar stoel geïnstalleerd was nam ik afscheid, bedankte haar hartelijk voor een heerlijke middag/avond en keerde ook huiswaarts alwaar ik manlief weer kon trakteren op zijn favoriete snoepgoed, onderhand al een jarenlange traditie als ik een dag in een dierentuin hobbel neem ik het altijd voor hem mee terug. Mijn foto’s zijn niet je van het maar ik heb er wel een aantal te bewaren kunnen scoren, klik maar ►►►HIER◄◄◄

De 4 uitjes deze week, waren mentaal heel erg welkom omdat het echt even niet zo goed gaat door allerlei oorzaken. Fysiek is het nu wel helemaal op, over, uit en voorbij. Ben zo blij dat we de komende dagen vrij zijn en niets in de agenda staat. “Gewoon” doen waar we zin in hebben en laten waar we geen zin in hebben.

Ik heb mijn wens dan al geuit hier op mijn blog aan jullie allen, een aantal kreeg een extra whatsappje en al dan niet ook een fysieke kaart op de mat maar hoe dan ook….. ik wens iedereen van ♥-e de kerstdagen toe die men zichzelf het allerliefste gunt!!

13 hartenluchtjes op “In een ander licht zien…

  • Melody says:

   😉 In die zin zeker weten!! Dat komt vast goed 😉
   dank je wel, ik wens het jou ook, te meer gezien jullie omstandigheden, ik denk aan jullie!

 1. Wat naar om te lezen dat het mentaal met jou even wat minder gaat, en dat terwijl het juist zo goed ging….. wel fijn dat de uitjes je helpen………
  Wens jou en de jouwe ondanks alles fijne dagen

  • Melody says:

   eh ja… het gaat niet echt lekker al is het nu wel anders dan ‘vroeger’. Het komt wel weer, ik ‘moet’ gewoon ff bijslapen…. daarbij moet ik het nu ‘alleen’ doen nu ik volledig van de medicatie af ben… en dat lukt best , dat is al een heel verschil met voorheen want toen zou het me zonder medicatie absoluut niet gelukt zijn….

   Ja zeker weten, afleiding in ‘t koppie hè

   Dank je wel hoor, komt goed….

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.