Ik wil ook

Waar ik me al weken op verheug… (mijn laatste drukke dag voorlopig, althans voor zover het er nu naar uitziet…) morgen dus…
De intocht van Sinterklaas in Assen… ik ga weer met Anita, net als vorig jaar, en ik ga genieten ook net als vorig jaar, zonder enige vorm van terughouding, het kind in mij los laten want ik kan het, ik mag het, p r o b l e e m l o o s, met dank aan paar druppeltjes van een walgelijk smakend goedje maar dat ik met alle plezier, kokhalzend en wel, inneem want het gaf me me mijn leven ‘terug’, niet dat ik ooit had dus van teruggeven kan er geen sprake zijn maar jullie snappen wel wat ik bedoel…

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. geniet er van morgen
    en ik hoop van vele , zo niet alle , Zwarte Pieten

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.