Ik ook even

Zing-ZO ~ Limerick op Zondag
26 april 2020 – Gestart op 29-01-2012
~ ~ ~ ~ ~ Zing-Mee met…RIETEPIETZ &   jou?

 

 

Mag ook ik egoïstisch wezen
Nu blij zijn dat ‘k niet hoef te vrezen
voor veel dagen ziek
van slag motoriek
Rondedans bij d’afzegging lezen.

 

De TT gaat niet door dus stilte
en dus tranen maar niet die zilte
die normaal vallen
veel tijd vergallen
verdrijven mijn anti-pret-kilte.

 

“stille” juni-maand: futuristisch
maakt mij blij en heel optimistisch
geen verstoorde rust
vluchten nu geen must
Noem mij maar gerust egoïstisch.

 

 

36 hartenluchtjes op “Ik ook even

  1. Goedemorgen Karel

   Precies ja… 14 dagen lang geen dronken volk , geen zwerfvuil, geen razende motorrijders die vinden dat de wereld zich alleen om hen draait… en vooral nit dat vreselijke geluid door de wijk en in de stad 14 dagen lang

   ;-0 Dank je wel, jij ook, zwaaaiiii

   1. ja Melody
    sommige motors vind ik best mooi om te zien , echt oude Indian of Harley , maar horen hoeft niet hoor 🙂

    Andrë en zijn orkest hoor ik graag en de Keukenhof zie ik graag , maar bezoeken , nee is mij te druk
    jij geniet nu de jonge plantjes
    ik gaf de zaadjes aan de buur , die heeft groenere vingers dan ik 🙂

    ik liep een ommetje , nu op de kokkerel na in de ruststand
    groetjes

    1. Zo genieten we allemaal op onze eigen manier …. een Goldwing kan k zeker waarderen, als het kon zou ik er graag eentje bezitten maar dat is utopie

     zwaaiiiiiii smakelijke rust zwaaaiiiii

    1. Jah dat ook maar dat is met de autosport niet anders.. maar de mensen, een groot deel ervan, zowel motorrijders als publiek dat van heinde en verre komt… vervuilt onze stad enorm…. in die 2 weken halen de vuilnismensen meer op dan in de andere 50 weken van een jaar….

     en Sport…. bestaat dat nog zoals de oude grieken het bedachten en voor zich zagen? Ik geloof dat al lang niet meer, het is puur en alleen een kwestie van het slijk der aarde, die die het meeste neerlegt wint….

 1. Goede morgen Melody, voor mij hoeft die TT niet, maar ik denk dat veel mensen die het graag zien, nu wel teleurgesteld zullen zijn. Ik wens je een heerlijke en vooral geluidsarme zondag toe. 🙂

  1. Goedemorgen Haba

   Ja dat zal best…. maar zij zijn slechts 1 jaar teleurgesteld…. de inwoners van Assen elk jaar en elk jaar 2 weken lang 24/7 dus hun teleurstelling laat me siberisch sorry

 2. Nu de liefhebber zal het heel jammer vinden, dat het niet door gaat…
  Hou meer van de motorcros en vroeger zelfs 1 x bij de TT geweest maar was niet mijn ding.
  Hebben jullie daar zoveel (over)last van?
  Dat zijn de dingen die nu naar boven komen…net als de herrie van schiphol…
  Oordopjes nu overbodig…wat een rust.
  Groetjes en geniet je zondag

  1. Die liefhebber heeft maar 1 jaar pech… wij elk jaar (en ja eigen schuld, hadden we niet in Assen moeten gaan wonen…)

   Ik heb er jaarlijks heel veel last van…. de muziekpodia in de stad die zich zogenaamd allemaal houden aan het decibelregeltje… maar des te meer podia des te hoger het totaal aan lawaai… motoren die door de stad en de wijken scheuren met een bloedgang, het zwerfvuil waar je bekant je nek over breekt … elk jaar 2 weken ellende waar ik letterlijk ziek van wordt omdat de onrust in mijn hoofd dan amper te handelen is en mijn geluidsprobleem al helemaal niet…

   oordopjes helpen echt niet… ‘vroeger’ vluchtte ik de stad uit, dan bezocht ik altijd een blogster in Friesland maar die is helaas overleden dus dat gaat niet meer.

   *zwaaaaii* dank je wel, hetzelfde

    1. jah maar beter een ‘veilige’ plek opzoeken waar ik welkom en geborgen was dan thuis blijven en in en psychose schieten die dan vervolgens lang duurt

 3. Ik kan me voorstellen dat je opgelucht bent. Zalige rust dit jaar.
  Ik heb me nooit gerealiseerd dat de TT voor jullie wel 14 dagen duurt. Zal de laatste jaren, net als andere festiviteiten, wel steeds meer zijn uitgebreid met alle randverschijnselen van dien.

 4. Ik heb staan juichen toen ik las dat de TT in Zandvoort niet doorging. De achterlijke! Er ligt een kant-en-klaar circuit in Assen maar nee, brilprins moest zijn eigen zin doordrijven. Speciaal voor jou maak ik een rondedans: dat het “feest” in Assen ook niet doorgaat!
  Groot gelijk en goed gedicht. Niks egoïstisch…
  Liefs ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.