Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

Vanaf de 1e dag dat ik hem hoorde en zag was ik fan van André Hazes. In latere jaren bezocht ik ook die concerten en was ik ook aanwezig bij zijn afscheidsdienst in de Arena. Zijn muziek kan mij nog steeds heel erg raken, afhankelijk van de bui waarin ik verkeer uiteraard. Zijn beide kinderen zingen ook maar hebben niet dát wat hun vader had en raken mij dus minder. Toch vind ik onderstaand nummer niet verkeerd, integendeel zelfs. Mijn voorliefde voor ‘covers’ zal daarin vast ook een rol meespelen. Al vind ik eigenlijk wel dat de muziek van André Hazes zelf niet gecoverd moet worden want in mijn beleving kan niemand wat hij kon, ook zijn zoon niet.

20 Reacties

  1. Ik weet dat jij dat doet, en ik vind dat je trots op jezelf mag zijn, want je doet het erg goed! Daar heb ik bewondering voor.

   Je hoeft je niet te verontschuldigen, is een kwestie van smaak, en dat is prima! Zo hoort het.

   Dat kan ik wel voorstellen. xx

   Melody
 1. Dit nummer past qua tekst niet bij zo’n jonge zanger. Hij heeft wel een mooie stem, maar moet nog een beetje rijpen. Zijn vader had dat rauwe, die blues in zijn stem. En die snik inderdaad.
  Nooit fan van hem geweest, maar nu ik de laatste jaren luister naar sommige van zijn songs, snap ik zijn fans beter.

  Cellie Citroen
  1. Ja dat vond/vind ik dus ook maar hij doet het wel goed.

   Raar maar waar…. de fans, vooral bij die megaconcerten, … die hadden een saamhorigheid, kan het niet verklaren maar je snapt denk ik wel wat ik bedoel.

   Melody

Voel je welkom & vrij om je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.