Jawel… daar is er weer eentje… deze keer pakte ik hem op bij Staartje:

Wat je nog nooit gedaan hebt…. uit dit lijstje: 

iets gebroken, gespijbeld, geskydived, in een limo gezeten, een beugelgehad, een  massage gekregen, een tattoo laten zetten, mijn haar geverfd, paard gereden, een kind gebaard, karaoke gezongen, in zee gezwommen, een concert bijgewoond, gekampeerd, buiten de EU gereisd, gedoken, sushi gegeten, gevlogen, geziplined, in een ambulance gelegen, een celebrity ontmoet, een tv-debuut gemaakt, een cruise gemaakt, iets laten piercen

Effe zien… Ik heb nog nooit:
geskydived – in een limo gezeten – een beugel gehad – buiten de EU gereisd – gedoken – geziplined – een cruise gemaakt …

Het enige in bovenstaand lijstje dat mij spijt is het feit dat ik geen beugel heb gehad. De rest lijkt me leuk en als ik de kans krijg het te doen zal ik de kans ook wel aangrijpen maar als het nooit gebeurt is het ook goed.

20 Hartenluchtjes op “Ik heb nog nooit”

 1. Oei zegt maar niet hard. Anders…. Moet niet aan denken. Vier dingen op de lijst staat heb ik wel meegemaakt. Fijne dag,.

 2. Nou vooruit, ik doe een keer mee, vooral omdat er een boel opstaat waar ik nooit meer aan zou beginnen. Ik kom op 13 plusjes.
  Daar zijn tattoo, piercen, baren, ziplinen, skydiven, limo, karaoke, beugelen, spijbelen, duiken en cruisen niet bij. Ik heb geen wensenlijstje meer, want ik weet dat een aantal wensen niet meer kunnen. Ben dik tevreden.

  1. Leuk joh

   Het mede beoordelen op dat ik niet (meer) kan heb ik bewust buiten beschouwing gelaten.

   Tevreden ben ik ook. . zij het dan nu even in een verdonkerend gat

  1. Ja lijkt me geweldig…..

   lef? Nee hoor, integendeel… Dat is wel verklaarbaar maar doe ik niet nu, niet hier, dan zou mijn tegenreactie wel heel erg lang worden.

 3. Wat is geziplined? Heb ik denk ik ook nog nooit 😉 En een beugel, gedoken en een cruise zijn ook nooit op mijn pad gekomen. Of wel gekomen, maar niet aangegrepen.
  De rest, op sommige vlakken, helaas, zijn mij bekend….
  Leuke lijst! Knuffel xxxx

  1. IN een soort van gordel-net om je lijf… hangend via een gespannen kabel naar beneden…. net als een kabelbaan maar dan zonder huisje

   Helaas ja… probeer het maar te zien als waardevolle lessen waar je nu je voordeel mee doet, dan worden ze iets makkelijker hanteerbaar

   KNuffelll xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.