Ik blijf nog even bij:

logozwijmelenopzaterdaga

Marja‘s 

Zwijmelen op Zaterdag

~ 183 ~ 

Gestart op 17 november 2012

 

 

…….Kimberly (Fransens)…. natuurlijk. Afgelopen woensdag moest ze in de ‘piano-ronde’ als soliste aan de slag. Op Bali waren nog 10 kandidaten aanwezig en van die 10 moesten er 2 afvallen. Duimen draaiend zat ik op de bank voor de buis natuurlijk, alhoewel in het volste vertrouwen dat zij wel 1 van die 8 zou zijn. En dat is ze! Het nummer, dat iedere kandidaat zelf mocht kiezen, dat zij koos is: “Hotline Bling” van Drake. Geen idee wie dat is, kende dit nummer vaag…

18 hartenluchtjes op “Ik blijf nog even bij:

  1. Ja viel mij ook op, maar dat vind ik juist altijd mooi….als de uitvoerder er diens eigen interpretatie aan toevoegt…
   dank je wel.

 1. Zo te zien is de jury enthousiast… Ik ietsjes minder… Niet echt mijn ding… Al zingt zij goed..

  1. Ja inderdaad…… dit lied van haar is ook niet mijn favoriet, maar ik weet wat ze meer kan, heb ik al een seizoen van mogen genieten, ik verheug me op haar 2e

 2. Begrijpende keus, mooi. Ik ken het nummer niet, maar het klinkt prachtig. Altijd weer verrassend welk liedje je uitkiest.

  Liefs Frederique

  1. dank je wel !

   😉 ik kies vanuit mijn hart, dat weet je, vaak kies ik niet als eerst het lied maar de uitvoerder…

   -x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.