Ik ben (ook) een Blijdorpert

13 juli benoemde ik het H I E R al… en vandaag bracht de postbode mij het bewijs. Dus poseer ik even, uiterst charmant als onvolprezen (én onvolleerd) fotomodel, en maak ik ‘s wereld mooiste selfie.
Als de bruin grijs is kun je niet alle karretjes trekken maar je kunt wel helpen jouw favoriete karretjes wat makkelijker te laten rollen toch? Een paar abonnementen erbij, wat ‘meer’ besteden aan de horeca en souvenirs in een park, meer heen gaan dan normaal, allemaal druppels op een stapel gloeiende platen die hopelijk ietsjes verkoelen. Zo’n druppel is ook het bestellen van een t-shirt met een tekst, welk dieren erbij op komen mag je zelf kiezen, net als de kleur. (paars was er niet dus dan mijn 2e favokleur bordeaux).

Wil je ook laten zien een Blijdorpert te zijn, al dan niet ook zo’n prachtig t-shirt aan je lijf of in de kast of ingelijst aan de muur of waar dan ook maar? Klik dan HIER 

Ik kreeg een paar dagen terug ook nog een mail van Blijdorp:
“BESTE BLIJDORPERT,  Jouw bestelling komt wordt begin volgende week verzonden door onze leverancier. We zijn je dankbaar voor jouw geduld en begrip en natuurlijk voor jouw steun! Mede dankzij geweldige Blijdorperts zoals jij hebben we inmiddels ruim 3.000 shirts verkocht en meer dan 1.500 donaties ontvangen. Dat is geweldig! We wensen jou alvast veel plezier met het dragen (of cadeau geven) van jouw Blijdorpert-shirt en kunnen niet wachten je weer te mogen verwelkomen. Pssst… als je snel weer komt, trek dan het shirt aan om kans te maken op een leuke verrassing! Tot gauw! Diergaarde Blijdorp”

Of ik het t-shirt ga aandoen als ik weer ga? Dat ga ik jullie nog niet verklappen, wacht maar af tot ik daarover blog…

26 hartenluchtjes op “Ik ben (ook) een Blijdorpert

  1. hé dat bericht kreeg ik van de week ook al , zal wel na het weekend worden vermoed ik
    staat het dier op de achterkant zeker ?
    fijn weekend groet

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.