Ik ben het niet

Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

WillemijnVerkaikMijn 6e Zwijmelen op rij met ex-Jeansjes die nog steeds zeer actief zijn in hun passie geldt voor Willemijn Verkaik die deel uitmaakte van Jeans-seizoen 11: 2001-2002. In dat seizoen zong zij ook een duet met Renske Hoeksema, I know him so well uit de musical Chess, elke keer dat ik die show zag raakte ik bij dat duet ontroerd. Willemijn heeft een enorme staat van dienst, wellicht is zij het meest bekend van haar rol als Elphaba in Wicked (staat bekend als één van de meest uitdagende rollen op zang- en acteergebied) die zewereldwijd meer dan 1000x speelde, in Nederland, op Broadway, op West-End etc. Ook speelde ze oa in Elisabeth, We Will Rock You, Jesus Christ Superstar, Aida, Mama Mia, 3 Musketiers en veel, veel meer. Hieronder een nummer uit Wicked.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

20 reacties

 1. Heel mooi, zuiver en ontroerend.

 2. Er zijn er veel die doorgegaan zijn, he? Deze is niet mijn smaak, maar zingt best goed.

  • Er waren er tot dusver 125…. dus ik kan nog wel even vooruit 😉

   Dit nummer komt uit een musical, en ook dat is een kwestie van smaak en daar is niets mis mee .

   Fijn weekend.

 3. Los zo van de musical is het ook mooi,prachtige stem.

 4. Mooie stem ,ontroerend lied

  Liefs, Ria

 5. Ik zou er geen hele cd van willen hebben, maar zingen kan ze ábsoluut!

  • cd’s koop ik al jaren niet meer…. de enige serie die ik compleet wil blijven houden is die van jeans

   ja dat kan ze zeker. -x-♥

 6. Ik was hier gauw klaar mee, maar dat zal je niet verbazen, denk ik. Ze zal best goed zijn, maar: ik ben het niet, die hier van houdt…

 7. Prachtig gezongen. Lijkt me best lastig om zo eventjes op een stoel, niet in het theater met medespelers, dit nummer zo goed te zingen. Heeft ze fantastisch gedaan.

 8. *´¨)
  ¸.•´¸.•*´¨)
  (¸.•´ ★ *¨*•.¸¸.. ★ Mooooiiiiii *¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸¸.. ★

  gr Bibje

  • Wat een leuke reactie Bibje, dank je wel. En het doet me goed te zien dat mijn bijdrage jou plezier deed.

   Groeten en fijn weekend.

 9. Wat prachtig gezongen. Ik ken haar van Wicked (zelf de musical niet gezien).
  Fijne zondag.

  Liefs Frederique

 10. Bijzonder hè, dat mensen zo veelzijdig kunnen zijn. Acteren, zingen, dansen… het hele pakket in één!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.