Ik ben het niet

Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

WillemijnVerkaikMijn 6e Zwijmelen op rij met ex-Jeansjes die nog steeds zeer actief zijn in hun passie geldt voor Willemijn Verkaik die deel uitmaakte van Jeans-seizoen 11: 2001-2002. In dat seizoen zong zij ook een duet met Renske Hoeksema, I know him so well uit de musical Chess, elke keer dat ik die show zag raakte ik bij dat duet ontroerd. Willemijn heeft een enorme staat van dienst, wellicht is zij het meest bekend van haar rol als Elphaba in Wicked (staat bekend als één van de meest uitdagende rollen op zang- en acteergebied) die zewereldwijd meer dan 1000x speelde, in Nederland, op Broadway, op West-End etc. Ook speelde ze oa in Elisabeth, We Will Rock You, Jesus Christ Superstar, Aida, Mama Mia, 3 Musketiers en veel, veel meer. Hieronder een nummer uit Wicked.

Melody
❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)

20 Reacties

  1. Er waren er tot dusver 125…. dus ik kan nog wel even vooruit 😉

   Dit nummer komt uit een musical, en ook dat is een kwestie van smaak en daar is niets mis mee .

   Fijn weekend.

  1. cd’s koop ik al jaren niet meer…. de enige serie die ik compleet wil blijven houden is die van jeans

   ja dat kan ze zeker. -x-♥

 1. Prachtig gezongen. Lijkt me best lastig om zo eventjes op een stoel, niet in het theater met medespelers, dit nummer zo goed te zingen. Heeft ze fantastisch gedaan.

  1. Wat een leuke reactie Bibje, dank je wel. En het doet me goed te zien dat mijn bijdrage jou plezier deed.

   Groeten en fijn weekend.

  1. Ja hè.
   Ik denk dat de meesten haar daarvan kennen 😉
   Best wel jammer eigenlijk.

   Dank je wel lieverd, jullie ook -x-♥

Voel je welkom & vrij om je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: